12

младен

преди 5 години

"По онова време градът ми напомняше на Берлин малко след падането на стената: хаотично, недовършено, неспокойно."Сега не е поразлично. А относно статията....бих казал "А посмалете"

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо номер 1 прегледай пак печата от последната седмица :) и нека съм си заблуден без 35 годишен кредит към банка в държава със съмнителни икономически показатели.

10

Анонимен

преди 5 години

До азПрестараваш се! Прекалената реклама започва да нагарча, нали знаеш?!

9

Анонимен

преди 5 години

До аза на теб какъв ти е проблема, всеки си е направил избора, не виждаш ли, че тук и бежанците не искат да останат. Аз лично съм избрал да остана, така са стекли обстоятелствата и си ми е добре за .. момента, но н есъди и не плючй по хората дето са се махнали и всяка българка в германия е про.. ка ли? Уважавай свободния избор на хората.

8

Анонимен

преди 5 години

Заминаха милиони българи, дошъл един германец и партийните *** се надлъгват да хвалят 'високия' жизнен стандарт и хубавия живот в Бг. Аман от пропаганда!С красиви думи не можете да прикриете мизерията в страната.

7

Анонимен

преди 5 години

До номер 1 Цените на имотите ще растат , ако мислиш нещо друго значи си дълбоко заблуден.

6

Анонимен

преди 5 години

подкрепям хората да остават в България и да се връщат, за да сме добре всички, но според мен статията има скрита цел и тя е спасяване на издишащия ценови балон на имотите.

5

до 3

преди 5 години

Точно! Защото им промиха мозъка с чалга! Да се зинасят!

4

аз

преди 5 години

Допълнение - българите, които знам и се върнаха са със стабилни професии. Имам и пзонати които си доведоха жени от чужбина и жените им са доволни тук, само БГ мързеливия и злобен завиждащ на съседа си чака някой да му даде вместо да се бори за по-добро бъдеще като всички нормални хора! От познатите ми всички *** се изнесоха, на запад са мега неудачниците ама като идват за една седмица разправят колко им е добре там)) все едно не ги знаем)

3

niki

преди 5 години

От малък град съм и при нас има и германци и англичани и то не са пенсионери, ами са си работещи хора и са си научили езика и си работят.Като ги питам защо ми казват - климата ви е прекрасен, природата също, как да не искаш да живееш тук?А пък българите бягат на запад, да им се неначудиш защо?!

2

аз

преди 5 години

Така е! Аз знам и много българи дето се върнаха. За последната годинина 50 000 чужденци са взели БГ гражданство и 85% от тях живеят тук. А вие се изнасяйте от този рай щом не ви харесва и не сте способни да живеете добре тук - на ваше място ще дойдат и дват руснаци, турци, евреи, ураинци, молдовци, араби... На никой не му дреме за вас в световен мащаб. Населението на БГ е 3 пъти по-малко от Москва, в епохата на глобализация няма място за мрънкачи, че "държавата не ми дава". Борете се!

1

Анонимен

преди 5 години

Почти ме убедихте в ниските цени на имотите, спука се бе хора, няма да дойдат тук да живеят германци, защото можели да си купят жилище. Нали и томати трябва да си купят с нещо. от тук цените на имотите само надолу. ПУК!