52

Анонимен

преди 5 години

Изтри коментара щото те хванахме да крадеш Статията от сайта на Дойче веле .....хаха

51

Анонимен

преди 5 години

В Германия ли няма корупция? Стигат само Фолксваген за измамата с нивото на замърсяване и Берлинското летище- и до тук са 15 милиарда измами... *** сакън да не напишат за това и все ние корумпирани. Последните4 години лев не съм дал на катаджия... има промяна. Идват с готовите клишета и търсят оправдание.

50

Анонимен

преди 5 години

Публикацията е в стил очерк за знатен комбаинер в образцово ТКЗС във в-к "Работническо дело" от татово време. По-възрастните помним.

49

До Българин от Герма

преди 5 години

Ами те и *** се изнесоха в Германия.Аз съм от Пазарджик и ромската махала е полупразна.Така че спокойно се връщайте ако си намерите добре платена работа.Проблемът е,че в провинцията плащат ниски заплати.

48

Анонимен

преди 5 години

До ТОВА Е САМО ЕДИНне е един на 99, а един на 9999. Иначе щяхме да имаме един областен град с германци.

47

House M.D.

преди 5 години

Разбира се, Албена себе влюбила в него заради страхотното му чувство за хумор, а не заради заплатата му от ?250.

46

Българин от Германия

преди 5 години

Калкута или Кабул е все едно - това е бъдещ Берлин.

45

Българин от Германия

преди 5 години

Берлин е не само Диарбикир, а смесица също от Могадишу, Лагос, Бейрут, Калкута и Кабул.Die Gutmenschen, не са никак малко за съжаление, не могат да проумят, че ако приемат половин Калкута, няма да помогнат на Кабул, а сами ще превърнат града си в още един Кабул. Ислямизащята пълзи и нараства в Германия. Това е главната причина за мен и съпругата ми германка да планираме да живеем за в бъдеще в България. Естествено и българските проблеми са ни познати, най-вече с ротиращия етнос, но няма как.

44

до 37

преди 5 години

от Българин от Германия: НАПЪЛНО СИ ПРАВ, аз не анализирах обстойно ситуазията, но е тояно така с кредитие.

43

Анонимен

преди 5 години

Първо пише, че Албена му е годеница, после пише "съпругата му". Въобще някой редактор чете ли тези статии? Спирам да чета, че накрая може да се окаже, че Албена му е баба по бащина линия.

42

Анонимен

преди 5 години

България е отлично място за живеене.Проблемът са ниските заплати и пенсии.Докато има такова заплащане ще има и емиграция.

41

шоп

преди 5 години

Само ГДР-ейци могат да виреят в България. Какво му липсва на човека? Има си къща, има си жена (не плаща и за *** даже), има си дете (другите, към 40 годишни си живеят в немско), има си и жена в Германия, с която не се е развел. А познайте на колко е години? И пенсия ще дочака. Берлин заприлича на Диарбекир, какво да прави там?

40

Анонимен

преди 5 години

За времето което ми отне да прочета тая статия още един българин е напуснал България. Колко германци са решили да се,заселят в България за това време?

39

БЪЛГАРИН

преди 5 години

аре СЕГА басни ще си разправяме!- БГ е страна на ГЕШЕФТИТЕ, гешефти и корупция: все едно банда мародери са се втурнали да грабят народа и по-лошо, тези мародери са във властта - създават кризи, постановки, писти и условия за безпроблемните си грабежи, и гешефти... !!! Ситуацията с африканската постановка е такава и всичките им плиткоумни игрички да приберат нещо! Мошенически номера - не случайно са номерата на моше! Да се вкара евро ще е последната секира ГЕШЕФТ!

38

Анонимен

преди 5 години

*** мноо й умен пиаринът! За 13 години с жена българка ни мой да кажи домат. Мноо са схватливи образованите дойчовци. Нещо като интегриран афганистанец у Немско.

37

Анонимен

преди 5 години

До Българин от Германиятези 15% дето викаш са се увеличили собствените жилища се заблуждаваш, те все още са собственост на банката и може би след 20год. ще са на германските граждани, ако са испели да ги изплатят. А новата криза ч,ука вече на вратата и е време за поредния обир на гражданите.

36

Е и немец в България

преди 5 години

Един германец живее в България и е новина? А аз живея в Германия, ще накарам ARD 1 или ZDF да ме дадат по тяхната телевизия да разправям за живота си в България и Германия.

35

Циник

преди 5 години

Вчера в статията за въвеждането на еврото у нас...цитат:" - България е инвестиционна пустиня. Даже има тенденция българските бизнесмени да инвестират капитали зад граница....!!!!"Перспективите пред малкото оставащи българи е - да плащат данъци - и да мъкнат множащите се роми на гръб!Една птичка от Берлин - и пролет направи!Елате във Франкфурт - само 1 разходка...и ще чуете български...отварят 2ро българско училище...младите семейства с деца са тук!Като им спомена за връщане - ми се смеят!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Този германец е като германските вериги у нас.Печелят пари и ги изнасят за Германия.

33

Анонимен

преди 5 години

В момента компресорите се опитват да компенсират количество което спуканият имотен балон изпуска. Трудна задача е обаче това. Ще има презимяване, презимяване, презимяване, опа паднахме.