21

Гост

преди 5 години

Като искаш някакъв наболял проблем да не се разреши, сформираш комисия да хвърли прах в очите на хората и нищо не се променя.

20

Анонимен

преди 5 години

На първо място комисията да изясни какъв е корупционния процент за министъра.

19

Анонимен

преди 5 години

Всичките депутати в тази временна комисия са членове на транспортната комисия към НС, начело със заместник-председателят й. Нищо не знаят, сега ще научат!?

18

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че има хора като Босия. Такива хора не могат да бъдат купени и не могат да бъдат уплашени. Тези хора отстояват принципите си и се борят за това, в което вярват, без значение от средствата.

17

Х

преди 5 години

Много знаете всички версии Мухъли.Що само чакате на готово?Страх ви е да не ви уволнят.мачкат или преследват.За това не излизате на улицата а драскате от вкъщи на угасени лампи.Трябва смелост а не страх.Ако ви уволнят заради това че сте били на протест нищо не губите.Нали са малки заплатите.И за тях ревете и интернет.Тогава кво чакате вече ***.Още много ще има да гледате .ДОЛНИ СТРАХЛИВЦИ.САМО ЕМИГРАЦИЯ ЗНАЕТЕ.НЕЩАСТНИЦИ.И ЕВАЛА НА ЕДИН ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДОСТОЙНИ-КОЛЬО

16

Албиона

преди 5 години

Изпуснахте питумното сега гоните посивялото.

15

Анонимен

преди 5 години

Резидента има представителни функции. Да се навежда пред агент на КГБ Михайлов.

14

Анонимен

преди 5 години

Босия днес ще пусне скарата

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Щом се опитваш като "поет" да пишеш роман за оправдание означава едно.Босия говори истината.

12

Анонимен

преди 5 години

Не се натискай да махаш Радев! Има 69% одобрение.Махни т.пата Тиква. Ама май не те устройва.Босия става за Премиер идеално. След некадърника Борисов много стават за тая длъжност

11

Анонимен

преди 5 години

Босия -президент на мястото на Грипена!

10

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е в книжките, а в хората и контрола по пътищата.Глобите трябва да бъдат още по високи, а на нарушителите да се отнемат книжките при неплатена глоба и шофиране. При шофиране без книжка - затвор или обществено полезен труд - да чистят деретата на реките за да няма наводнения.На всеки проблем има решение, но от това тези в парламента или управляващите няма да изкарат пари, затова не си правят труда да се занимават.Невинни хора умират по пътищата, но и товя не ги интересува.

9

Башка Луд

преди 5 години

До шиби рибиОще Вазов го е казал(цитерам по спомен).И само лудия остана да протестира на мегдана. Турците го обесиха...Да ни е жив и здрав лудия, бос поет и да не им даваме на душманите да го затрият, само той ни е останал!

8

Бойко оставка

преди 5 години

Само ще кажа, на московски два пъти му задържат изп. директори на агенцията, подсъдим е за сина си, без да спазва каквито и да било изисквания за безопасност, попов е зам. министър и той е подсъдим за корупция. За какво говорим въобще. герб + оп, ***. И тези коват закони и наредби за обучение и изпити за кандидат водачи.

7

Анонимен

преди 5 години

Сталин е казал - `няма човек няма проблем!`Като истински потомци на Сталин гербавите да го оставят да умре.Ще се отърват от Босия. И РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА.

6

ШибиРиби

преди 5 години

Не мога да си обясня защо луд инициира подобна проверка. Тия трътки в парламента и ДАНС за чий *** взимат заплати като не правят комисии за такъв мащабен хроничен проблем дето трепе хора по пътищата. Иначе босия си е за карлуково.

5

Анонимен

преди 5 години

Що не го оставят босия да по гладува още малко и ще изчезне като проблем.Като е решил да мре от глад да мре от глад, аз пък искам България да стане космическа държава и да си построим космодрум, ако спра да ям дали ще ми го построят.

4

Анонимен

преди 5 години

Аз *** в учебна кола не съм виждал

3

Анонимен

преди 5 години

Е защо след тази гладна стачка на "Босият" час се захващат с този проблем? До сега за тях значи всичко това е било ОК! Всичко насила ли трябва да става в тази страна?

2

Ха-ха

преди 5 години

Ох майко, щом депутатите се захващат, смятайте, че проблема е решен :)