44

Анонимен

преди 5 години

Теа докато не се изколят и изпотрепат взаимно няма да мирясат , манталитет и Стереотипи от Византия(866 г.) все пак все пак

43

Мая Костинбродска

преди 5 години

Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.

42

Анонимен

преди 5 години

до Анонимен 40:Ти знаеш ли какви са задълженията на омбудсмана ?! Тя трябва да е винаги там, и правилно прави да е на всяка манджа!!! Малко се поинтересувай преди да се изказваш

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Налазихте патриотарските и герберските *** в темата.Сега ще започне масирано демонизиране на Мая.Добре ли ви плащат от централата или го правите безвъзмездно, заради добрата службичка в офис, която са ви дали?

40

Анонимен

преди 5 години

Какво общо имат синдикатът, картелът и Мая с ТЕЛК-овете?Хеле пък Майчето нищо не разбира от болести.Но Мая е на всяка манджа мерудия.

39

Го4о

преди 5 години

"ТАЗИ ЖЕНА" още от сега иска да ни излъже да я изберем за президент! Няма да стане защото се е "качила" в червената каруца на БСП, а президента трябва да е президент на всички българи. Лошия урок с АВИАТАРА - няма да си повтори! Ако "тази жена" застане до президентката на Хърватия, сама ще се увери КОЛКО Е ГРОЗНА!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Точно там и е мястото. Да защитава правата на гражданите.Там НЕ е мястото на Валери, синдикати и работодатели.

37

Анонимен

преди 5 години

Тази жена ми се издигна в очите откакто стана омбудсман! Докато беше в плямпамента си беше марионетка. Сега видимо защитава обикновените хора, каквото всъщност е функцията на омбудсманът. Синдикатите къде са? Не е ли и тяхна тази функция? Май са повчечко, който им подхвърли нещо, пък хората кучета ги яли! Точно в съюз с омбудсмана могат да са силни, ама не им стиска!

36

Анонимен

преди 5 години

Че на Майчето не и е мястото там, не и е.Много се натяга напоследък, чак вече прекали. В чие кресло се цели? Но тоя да не ми обяснява как ще изгонят Борисов ако цъфне там.

35

Анонимен

преди 5 години

ТЕЛК се преименува на Трудово-синдикална-работодателска комисия - ТСРК. Лекари нямат работа там. Синдикатът и Картелът ще командват там. Това е закон!

34

Анонимен

преди 5 години

Какво общо имат картелът от синдикати и работонаематели, с телковете? Кога станаха лекари, кога започнаха да разбират от друго, освен от далавери, презастрояване и държавни поръчки? Нека видят на какво превърнаха градовете, без зелени площи и без паркинги, заради което хората се карат и бият. Такава ще е работата им и на "лекарското" поприще.

33

Анонимен

преди 5 години

Мафията гони неудобните от власта.

32

Перко

преди 5 години

Не ми е ясно тия мишки от синдикатите какво правят там

31

Хахохихи

преди 5 години

Ами да се оплаче на Омбудсмана, че са й нарушени правата!

30

Народът

преди 5 години

Трябва да си изберем Мая Манолова за президент, такъв президент ни трябва, да прави добрини на народа, а какво всички знаем Мая Манолова е най-големият спец по правене на добрини за народа. Затова ще гласувама за Мая, да ни прави добрини, да има малко и за нас гювеч, и ние малко удоволсвие от живота да видим, не само да мизерстваме.

29

Анонимен

преди 5 години

Омбудсманът е длъжностно лице, на което е възложено да защитава интересите на хора, които не могат да ги защитят сами - деца, пациенти, инвалиди, жертви на насилие и др.Каква покана, какви пет лева, бе господа, тя е представител на хората, които ви плащат заплатите??

28

Анонимен

преди 5 години

Много набързо изтикахте тази новина на заден план. Затрупахте я с прогнозата за времето, любовни хороскопи, арабската култура, а в Парламента ври и кипи.

27

Тим

преди 5 години

В България ако някой си мисли че има истенски синдикати жестоко се лъже това не западна европа да имат истински синдикат затова и в България са низки заплатите на работниците на запад всеки работодател или държава знае че синдиката е сила и не може да го габарка както тук

26

Анонимен

преди 5 години

Продължават да й вдигат рейтинга !:))))

25

1

преди 5 години

Симеонов да каже дали щеше да изгони Борисов или Цацаров! Двоен стандарт, защото Манолова е трън в з,адника на всички!