84

Анонимен

преди 5 години

само така ,Манолова!!!Поне един да има на страната на обикновенния работник,а не само на монополните кожодери и измислени синдикати,глозга'и кокъла покрай политищеската софра.

83

Анонимен

преди 5 години

До Иван 84Всеки има право на труд. Дори и хората с ТЕЛК.Аман от некомпетентни, но готови да клеветят.

82

за протеста утре!

преди 5 години

разследващите къщата на любовницата на Бойко в Испания, преди малко пък стана ясно, че миньори от цяла България около 10 000 човека утре също ще са във София пред Парламента.https://bulbg.blogspot/2018/07/blog-post_60.html

81

за протеста утре!

преди 5 години

Слави: Всички на протеста утре, сваляме Бойко, "Куку-Бенд" ще пее патриотични песни караме и сцената пред Парламента...Току що и Слави Трифонов обяви в социалната мрежа Фейсбук, че се включва в утрешния протест за сваляне на Бойко Борисов. Припомняме, той е от 12 ч. в сряда, пред Парламента. Първоначално бе организиран от животновъдите, но после се присъединиха и противниците на Истанбулската конвенция, протестиращите около Колев-Босия, разследващите къщата на любовницата на Бойко в Испания,

80

Анонимен

преди 5 години

Манолова е изпечен диверсант, кадър на бсп-то!

79

ТИто

преди 5 години

Много ми е интересно,пишещите против Мая Манолова дали са знаели преди ,че има такъв пост в България-омбудсман и какво е неговото съдържание. Единствено тя се опитва да се противопостави на правителствената шайка бандити. А този, Симеонов, вече показа на няколко пъти колко му е умственият багаж.

78

Иван

преди 5 години

Майчето се застъпа здраво за хората с увреждания,но забрави,че медала има и обратна страна. Хайде сега Манолова да те видя: Няма лъжа няма измама, във Варна има една личност Свитльо Вълчев Който се бие в гърдите,че е излъгал докторите и е инвалид с пенсия по болест. Работи като таксиметров шофьор към фирма "Ласия" и охранител на обект към фирма БГ СОД гр. Варна. Кажете сега къде е правдата??????????????

77

Радев губи?

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

76

Българин

преди 5 години

Господин Борисов, разкарайте този *** Симеонов от кабинета. Неможе заради едната влас такав олигофлен да се киче с длъжност вицепремиер, срам за държавата е . То не бяха дискотеки, то не беше лифт за два лева работа не върши . Позор е !

75

Анонимен

преди 5 години

С това партизантско държане не ме убеждава! Бетер Нинова! Креслива и малко пробивна!

74

Анонимен

преди 5 години

Манолова от както е омбудсман е олицетворение на популизма!

73

Smurf

преди 5 години

Рейтинга на Майчето е по висок от този на цървула и той е бесен и се хапе отзад. Пуснал е директивата да бъде плюта от троловете и цакана от бек вокалите му

72

Анонимен

преди 5 години

Скритата лимонка на БСП-то!

71

Анонимен

преди 5 години

Отношението към Манолова беше просташко. Тя запази самообладание и реагира много адекватно. Грубостта никога не е израз на сила. Едно на нула за нея.

70

Анонимен

преди 5 години

То се казва с простото : Пи Ар !пп.тая "първа пушка" на баМките по времето на триграмата ламя, я готвят за нещо ... много я лъскат в последно време, а вече я правят и "жертва"

69

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е гледал видеото на което се вижда как изгониха Манолова, ще разбере, че синдикатите работят в защита на политиците, но не и в защита на работниците!

68

Анонимен

преди 5 години

Брех, надолу все гневвни "суджуци" протестират и обиждат омбудсмана?!?Явно е настъпила яко по мазола суджуците от ГРОБ...Граждани за Експресно Разграбване на България, такива са си - добри души, вижда се от коментарите

67

Анонимен

преди 5 години

Манолова, Манолова, защо развали сделката бе, жено?Тези тъкмо са се събрали да направят далаверата и ти хоп - пречиш им, ще им лъснат оцапаните ***...

66

Един от Северозапада

преди 5 години

До Манoлова - жалка.Има, колега по форум, има и по отровна кобра от тая, с по-дълъг и отровен език. Десито от Дулово, по настоящем -народен представител от Монтанско, което сигурно ако я накараш да намери на картата, доста ще го търси къде е....

65

Един от Северозапада

преди 5 години

"Другарката Манолова пак в ролята на Батман , пардон - Батуоман."-----Аааааааааа, НЕ!!!! Тази роля си е запазена за Баце!