14

Ахахахахах

преди 5 години

Това лято е много дъждовно аз обичам мрачните дни. Махайте се с това море. Винаги като дойде лятото си мисля как да вървя на студено. А когато свърши топлото лято и стане зима стягам си куфара и заминавам на Екватора при *** там е по спокойно и хубаво от колкото тъпите гад.ве българите и тяхното черно мръсно море. Вие пикаете в морето свършвате в морето после се чудиш защо си бременна.

13

Анонимен

преди 5 години

ако има с кой да не лепнете венерическа болест от некоя с богата биография само че

12

Анонимен

преди 5 години

...мда...като цяло, правете повече с.екс..... ;)

11

Анонимен

преди 5 години

В топлите дни пишите,че е студено в студените топло

10

Refraz

преди 5 години

Bg Chadar 10 leva, bg shezlong 10 leva....hahaha...

9

Анонимен

преди 5 години

8ми, защо такава жлъч и злоба, и то относно такава приятна и неангажираща тема? Прави повече секс човече, отпусни тази енергия :) Българите какво лошо са ти направили, че си така настоен? И ти какъв си не ***?

8

до 6

преди 5 години

До Анонимен 6,не се и съмняваме,котка по гръб не пада и българин никога не губи,когато е топло имате жълто на гащите,че бил климата хубав,сега пък било супер,абе *** винаги печели

7

до турист

преди 5 години

Освен това е в пъти по евтино. Анталия има 7 ? на вечер с басейни. Например Виктория апартмънтс спахме 2 човека за 6 паунда !!! До морето те карат с шатъл всеки ден, ако те мързи да ходиш 10 мин.

6

Анонимен

преди 5 години

Какво за жалост бе? Луди ли сте?! Това е най-хубавото лято от много време насам. В Пловдив се диша, живее се нормално и без климатик, не залепваш от пот още преди да си излезнал от банята след душа... Много айляшко лято, тамън си е.

5

албенист

преди 5 години

Ами не става много за плаж, току се опънеш и свикнеш с темппературата и ветереца, и ето дошъл дъждеца. За германците сигурно е добре, те са свикнали на студ, но за сериозно море не става. Все още е студено и не е достатъчно слънчево.

4

ПроСоТо

преди 5 години

интересни цветове на чадъра......."Случайност"?..

3

Анонимен

преди 5 години

Е, какво му е лошо на времето??!! 27 градуса, лек летен дъждец, слънце, освежен въздух ... Прекрасно е!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Такива бяха температурите и като цяло климатът преди около 20-25 години, но ние просто отвикнахме от тях и сега ни се струва че е студено.

1

turist

преди 5 години

С такова време по-добре на море в Гърция или Турция, там е топло и не вали всеки ден. Разбира се, все пак може да рискуваш почивката си тази година, а догодина пак да пробваш.