11

Анонимен

преди 5 години

Това не е приют а публичен дом с малолетни тружници и труженички.Виковете от оргиите огласят цяла нощ селото.

10

Анонимен

преди 5 години

Важното е кравата Пенка и козите на Баба Тодорка да са добре.Пропаднала държава.

9

Ветрувианския човек

преди 5 години

Има неюо гнило в тоя приют.Лично съм виждал , че по сметката постъпват над 50 хил лева месечно само от дарения. Поне до преди 6 месеца беше така.Някой яко краде от тия пари 100%А и тва да се даряват пари за да се хрантутят разни плодовити *** и по цел ден да си бичат айляк не съм много ОК.Преди със сирачетата беше друго.

8

jendos

преди 5 години

Не разбрах каква е причината да бъдат изведени на палатки ?!?

7

Елемаг

преди 5 години

80% от приютените са от "бежанците" дошли с турските орди,като музиканти!!Досетихте се за кои става на въпрос.Що ги не накараш, малко да побачкат,бре Отче?И тез гнусни твари и изчадията им,които са се приплодили!!Абсолютно безсмислена ***!!

6

Анонимен

преди 5 години

Докато не спре в България и Европа да се поощряват неработещите и социалните доходи са равни, или дори надвишаващи тези от труд ,няма да има справедливост!А и тези които са там сигурно получават социални помощи, отчето да каже къде отиват тези помощи и иска дарения за да ги храни и да им плаща тока! Стотици живеят там а нищо не произвеждат и дори животни не гледат!? Какво правят по цял ден??? И защо обществото трябва да им е длъжно? Нонсенс.

5

Васко

преди 5 години

Ами да вземат да отглеждат, аз като бях поотраснало дете и после тинейджър, всеки сезон бях на нивата. Жив и здрав съм и не съм просил от хората.

4

Анонимен

преди 5 години

Къде е българската църква? Или парите на миряните отиват в джоба на някой Поп за скъпа кола и богат апартамент. Искаме отпетност на парите от Българската Църква. Иначе Господ ще ви накаже.

3

ddd

преди 5 години

Хора като отец Иван трябва да са депутати....а не хора като Корнелия Нинова

2

Анонимен

преди 5 години

Най-лесно е с DMS номер. Малко по малко пари се събират. И от там направо да се разплашат смерки, за които това е възможно( доколкото знам пари от такъв номер не могат да се теглят). Дайте бе хора, да се направи за полза и улеснение на всички ни.

1

Шопо

преди 5 години

Уважавам дейността на отчето но : 1;Отглежда търтеи ... 2; Сираци са деца на поне един починал родител... 3; Тия там са със живи родители т.н. / коп.лета...