31

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е много по-дълбок, държавата не хае за децата раждащи деца, завъртайки още по в тинята колелото на неграмотността. *** които едно изречение не могат да кажат. Като добавим тежката икономическа обстановка и абсурдно ниските доходи, безхаберието на държавата относно коректността на тр. отношения, какво да е? Постоянно изземваме функцията на държавата с ДМС, Българската Коледа. Докога? Рибата се вмирива от към главата.

30

Анонимен

преди 5 години

Бракува се огромно количество неизползвана храна от хипермаркетите. Тези от които зависи , да се размърдат и да съставят правила за използването й , а не хората да гладуват.

29

До 24

преди 5 години

"Сития на гладния не вярва,в провинцията е мизерия и няма работа - факт"А бе така е,ама не си съвсем прав.София е съвсем наблизо и може да си намерят работа.Много хора пътуват всеки ден,за да си изкарат хляба, и то на по-големи разстояния.Освен това какво им пречи да си произвеждат част от храната? Сумати народ са,могат да копат доста декари.Аз по-*** ли съм като си копам градината а не рева за помощи ?

28

Анонимен

преди 5 години

Тези стотици нуждаещи се, не могат ли да се вземат в ръце и да допринесат с нещо, вместо да чакат някой да им решава проблемите?Знам, че повечето са от оня етнос, който счита работата за "гаджа" - мръсно и лошо нещо, което е срамно за тях, които се изживяват като тарикати.Обаче има смисъл и Отеца да ги вкара в пътя все пак, да си изкарват поне част от прехраната.

27

Анонимен

преди 5 години

"Нищо не произвеждаме, така че не можем сами да се справим, съществуваме като дом благодарение на дарителите. Ми като нищо не произвеждате, много хора сте, вземете една нива и си засейте картофи, боб, домати, краставици... Колко работна ръка има покрай теб. Пък продайте нещо, хората ще ви го купят като знаят, че е за благотворителност. Но що ли трябва да работите нещо, така е по-лесно!

26

Анонимен

преди 5 години

Дядо поп пак реве за пари! Много ми става съмнителен вече!

25

Анонимен

преди 5 години

Поинтересувайте се какво е казал за приюта на отец Иван, дядо Добри - светеца от Байлово пък тогава си чешете езиците.

24

Анонимен

преди 5 години

Даваите и на мен и аз ще събера нуждаещи се и ще строиме сгради и ще гледаме животни и ако давате достатачно ще стане селце

23

Анонимен

преди 5 години

Толкова се радвам, че и ам жилище в чужбина и ще имам къде да живея, когато тази държава се срине под тежестта на собствената си простотия и непукизъм...

22

Анонимен

преди 5 години

Сития на гладния не вярва,в провинцията е мизерия и няма работа - факт,има гладуващи хора,а такива злобни,гадни коментари,пожелавам на тези,които са писали тези коментари,поколението им да живее в такъв беден приют!

21

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се, ама отчето ги събира от кол и въже, после вика - "Дайте, да дадем", а накрая се изживява като светец...И аз мога така - дайте ми на мене, аз ще разпределя на нуждаещите се. Все ще намеря нуждаещи се, все някак ще разпределя. Нали, малко и за мене. Пък после ме канонизирайте.

20

Анонимен

преди 5 години

Този е открил един чисто незаконен приют. По всички закони на строителството постройките, които е изградил или преустроил в своеобразно общежитие трябва да се съборят. Не случайно преди време една от постройките изгоря-те не отговарят на никакви стандарти. И вместо държавата да го погне, му позволяват да събира дарения и да не се отчита за тях. Не знам дали живущите там са наистина бездомни , но даже и да са това не моге да стане в една нармална държава-църковни имоти да стават коптори. Срам.

19

Анонимен

преди 5 години

Абе защо плащат на приемните родители,които са в много случаи Ц и г а н и,а за тези деца или отеца не плащат суми за отглеждане,грижа и разходи?Къде е справедливостта?Защо да умират и гладуват тези деца?Къде са социалните,за да му предоставят полагащите му се средства за отглеждане на деца от приемен родител?

18

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо да приютява и да помага на закъсали,ама да не създава тунеядци.Децата са там като в общежитие - има кой да ги гледа.Нека не иска помощи а да потърси фирми да вземат на работа майките а през ваканциите и децата,та да издържат приюта.Могат и стопанство да си направят,да гледат животни и да отглеждат зеленчуци.А сега кво - прибрал калпазани да ги храни. Е няма да помогна. Моето дете съм го пратил да работи лятото,а аз да хрантутя калпазани-

17

Мен

преди 5 години

Прочетох коментарите, голяма част от тях за мое съжаление не водят към добро. Човекът е решил да отдаде живота си в помощ на другите, никого не задължава и все пак има недобри мнения. Ако беше публичен дом, както някой пише едва ли щяха да остават без ток. Това, което отглеждаме в сърцето си е по наша собствена воля и никой не може да ни го отнеме. Нека се опитаме да сме по-добри и пазим сърцата си чисти. Прекалено дълго се опитват да ни делят на всякакви и ни разединяват. Не е нужно да им доста

16

роб на влаЗта

преди 5 години

За този измамник не давам и стотинка.Преди 2г. напълних багажника с пакетирани продукти след апел от този хитрец.В домът бяха хора които видно разполагат с пари,работят в София и тук да не плащат квартира,храна и разходи .С дарените продукти купува имоти и определено не са малко.Ако ще се прави на социални служби държавата да му отпусне бюджет и да се отчита за разходите.Чист измамник....

15

****

преди 5 години

Този до кога си мисли така да я кара,само да реве и да чака да му помагат,ами като нямаш самият ти средства да ги издържаш,няма да приемаш никой.Кой го интересува и е длъжен да издържа някакви непознати хора,които не правят опит да вземат живота си в собствените си ръце,а да чакат на милостиня.Почти всички са здрави и прави хора,нека си търсят работа,а не да чакат на готово защото на нормалните хора им писна от този,и от тях.В България има много по зле живеещи от тези,но се борят хората!

14

Reader

преди 5 години

Да спират тока на приюта, а хилядите ***, които изобщо не плащат и крадат яко - да имат ток...》:(

13

маке

преди 5 години

и я не моем си платим токо тоя месец сичко изкръках ора помагайте кой по 100 кой по 200лв сичко приемам не е срамно да си беден

12

Анонимен

преди 5 години

Този така наречен приют не е нищо друго освен развъдник за социални ***.А самият самопровъзгласил се за отец е един селски тарикат и педофил.