19

Лелко

преди 5 години

Кучето ми не яде никакъв колбас! А вие?

18

Анонимен

преди 5 години

Никой не вие виновен че купувате ментета. Например аз всичко си произвеждам а съм на 62 години. Нима аз съм по здрав и по силен че да копам садя плевя поливам бера и да гледам животни от един 25 или 40 годишен. Не не съм но не ме мързи и не гледам на работата лекото и на баницата мекото а се трудя и не чакам да ме хранят магазинерите. Яжте химията и трайте.

17

Анонимен

преди 5 години

"което често няма нищо общо със съдържанието му, изпълнено с консерванти и стабилизатори, но създава у купувача усещане за качество."Като западната продукция произведена за източноевропейския пазар.

16

Анонимен

преди 5 години

"Според организацията най-честият тип измами са подвеждащи надписи, че предлаганият продукт е традиционен, натурален, фермерски или по домашна/бабина рецепта,"Или "Произведено в ЕС".

15

diable

преди 5 години

За хляба да споделя:), най-добър е домашен и с овесени трици, за сила, като за коне:)

14

Анонимен

преди 5 години

Преди седмица пълнозърнестия хляб който си купих се оказа боядисан бял. Не бяха омешали хубаво боята и стояха бели петна.

13

Анонимен

преди 5 години

До КрайАми като е неразумно, защо търговците не фалират, защо не коригират неразумните цени, като са високи и никой няма да им купува и ще фалират, що така?

12

Х

преди 5 години

При хранителните стоки, трябва ли да има изобщо такива с ниско, средно и добро качество? Това да не са обувки или чанти или пък двигателно масло? Защо изобщо се правят компромиси и се играе със здравето на хората!

11

Бат Генади

преди 5 години

Правя хляб от жива закваска (квас) който съм си захванал от пълнозърнесто брашно. Издържа по 10тина дни и си е годен за ядене. Никога не мухлясва - сигурно щото е менте, затова.

10

Край

преди 5 години

Няма разумно обяснение защо:пълнозърнестия хляб е по-скъп от белия?кафявата нерафинирана захар е по скъпа от рафинираната?кафявия ориз е по-скъп от лющения?

9

Анонимен

преди 5 години

Хлябът мухлясва защото има високо съдържание на вода, това го прави тежък и съответно по-евтин.

8

Анонимен

преди 5 години

До GHTАз и закваската си правя сама.Наистина не мухлясва.Много хора могат да си позволят да се хранят по-здравословно.Въпрос на виждане по въпроса и (липса) на инициатива.

7

GHT

преди 5 години

До АнонименЩо като правя хляб от наше си брашно, от нашето си жито, не мухлясва? Слагам само брашно, вода, сол, мая от кубче.

6

Анонимен

преди 5 години

Потници, менте лебо не фата мухъл! Тва да не са ви тиквите!!!

5

11

преди 5 години

До веяАве тромбон, фалшивият хляб не мухлясва бе, баси галфoна.

4

вея

преди 5 години

Ако мухлясва,значи има картофена плесен бе тъпан.

3

Анонимен

преди 5 години

Купих един хляб и го забравих в шкафа за 2-3 дни защото спешно ми се наложи да замина по работа.Когато се върнах върху хляба отгоре се беше издула една огромна грозна розова гъба , точно отгоре на средата на хляба.Ама какво ядем ние ? Хляб от 200 грама брашно , и 300 грама набухватели , консерванти , и т.н.

2

11

преди 5 години

До УнуфриАко мухлясва, значи е истински, бе тъпан.

1

Унуфри

преди 5 години

На повечето видове хляб трябва да пише: "Бързомухлясващ продукт"