39

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че баба е правила песто със зехтин от зеленчуци и 3 годишен италиански пармезан :)Неква гурме баба !

38

Анонимен

преди 5 години

41 - Такава с телешко месо. През 30те в ресторантите са се готвели много френски специалитети с български привкус, но след това не може току така, да има кухни, който готвят за нечестно забогатели хора. Трябва да е пролетариатско. Баница, сир'ни, шк'мбе и компоти. За телешко не ми се говори.

37

Дедо Гого

преди 5 години

До Шарлатанче : "Е то не остана продукт който да не е направен от баба или дядо"...Има ! Деца не сме захванали да правим, ама....

36

popa ot razgrad

преди 5 години

няма начин да не бъдем излъгани...

35

Анонимен

преди 5 години

"Имахме някаква кухня, но беше прекалено "буржоазна""Какво означава "буржоазна" кухня?

34

Анонимен

преди 5 години

Мислите ли че Боко Суджука и другите мафиоти ядат *** от Кауфланд или Лидл?

33

Анонимен

преди 5 години

Бабите в България знаят 10 рецепти на кръст, не ми ги хвалете. Имахме някаква кухня, но беше прекалено "буржоазна", а и недостига на продукти с години, не спомогна за опазване ето й.

32

Овено

преди 5 години

Най-радостни са ми - Пълнозърнест хляб.И после четеш 80 % пшеничено брашно тип 500 и 20% ръжено.Е какъв пълнозънест хляб е това ??????????

31

Fck

преди 5 години

В България вече да се чудиш какво да ядеш. Спрял съм всички салами ,суджуци луканки ,млека,кашкавали и кво? Ям ориз и картофе и салата домати и краставици па те пълни с нитрати! И кво пак съм целия в отрови. Риба тон консерва взимам тя поне бива регион на улов Атлантика хубаво там няма уж кой да ги трови. Ама от индийския... Та така по темата яденето в БГ е под сяква критика бабите и дедовците по селата са на по 100 години ама цял ден копа и сее и плеви за да яде после хубава храна. А ние..

30

мрак и тишина

преди 5 години

До звук и светлинанееее ... първо е от възпитанието , след това си виж ЕГН-то и накрая заседналия начин на живот ...

29

Анонимен

преди 5 години

На първо място сме по корупция но и по фалшивите храни също държим първенството та после защо ни управляват лъжци ами 90% са лъжци в България на пазара продават млечни продукти и когато хората разбират че стоката е добра се редят на опашка след две седмици обаче изведнъж стоката става фалш с примеси те така работят частниците

28

Анонимен

преди 5 години

имам подкожни болезнени пъпки по гърба и раменете

27

Анонимен

преди 5 години

,,....Традиционно, домашно, по рецепта на баба........от ,,млякото'' на дядо''.

26

СТРЪНДЖАТ.А

преди 5 години

На Бо,к.о къде ли му е нивата с картофите ?... дали са вързали ?

25

Анонимен

преди 5 години

Боко Тиквата каза да ядете Фафли с палмово масло и да не се оплаквате!

24

GHT

преди 5 години

До АнонименИ кога точно да го произвеждаме като трябва да ходим на работа, за да изкарваме пари, с които да си покрием разходите?!

23

Анонимен

преди 5 години

Как на витошка басеин не направиха има место из раиона и един стои дваисе години а тия и него не са прочистили ква пара е ама акъли

22

Анонимен

преди 5 години

Колегата отиде на басеин приятно къпане колега

21

Анонимен

преди 5 години

Повечето от нас ядат,оти немаме друг избор.Наблегам на леба основно.

20

Анонимен

преди 5 години

"Кучето ми не яде никакъв колбас! А вие?"Така тествах кое става за ядене докато котката ми беше жива- ако го помирише и подмине докато е гладна, значи отива в коша.