19

Башка Луд

преди 5 години

***, вие не четете ли анти българските писания на разни псевдо македонстващи? ДАНС ли трябва да ви проверява, за да се научите да банвате такива лица? Трябва ли да давате платформа за изява на такива индивиди? Може би подкрепяте тяхната идея за македонска и влашка нация?Вие българи ли сте?

18

Shark

преди 5 години

Хехе, ми ще приключите, като вкараха в затворите прогресивно мислещите, как няма да приключат с превратите. Сега е наред пълно налагане на ислямизма и връщане поне 200г назад. Те Турците и без това са векове назад, сега още повече. Ай хаирлия да е комшуууу! Скоро ще станем свидетели как нашите турци, които заминаха ще започнат да се връщат като на-кани, ако не те, то децата им. Дано поне къщите да са си запазили, че да има къде да се приберат. Или и те ще се довлачат в градовете.

17

Tok

преди 5 години

Абе тъй хубава работа, да вземем и ние да изчистим заложените от КГБ политици, генерали, ректори, медии общо взето всичко заложено от вън, че и западняците взеха да нахлуват в такиа постове и ако някой ден избухне наистина сериозен конфликт между теа, ше станем бетер Сирия. Уж сме в нато а некой генерали са агенти на КГБ, уж сме европейска държава а почти всичките ни политици са завършили в Москва. Бетер Сирия ша на напраат.

16

Башка Луд

преди 5 години

Превратите свършиха!То този преврат, дето Ердо го печеше, тои си стана! Край с демократична Турция, язък за хубавата държава на Ататюрк!

15

999

преди 5 години

Та кога ще приемем еврото и Кво стана с Видинско , дето иска ли да се отцепват и слеят с Румъния ?Нещо не ми е ясно ?P. S .Нека първо демократичните европейци да признаят Каталуния. Пък после да разглеждаме теми от рода на как да освободим кюрдите от недемократичните турци!

14

Психодиспансер

преди 5 години

А в същото време камионите на Билял карат пушки и амфетамини натам и връщат нефт за 30 $, който се разтоварва на Ресенец, за да го продават за 2 и 30 на абдалите. А зетя ''оправя'' финансите на Тайпи и родата. А вий аркадашлар пукайте минуси и целувайте портрета му.

13

Анонимен

преди 5 години

Велик си Ердоган, разказа играта на империалистите

12

Анонимен

преди 5 години

А аскера трепе кюрдските терористи в северен Ирак и Сирия,ще създадете ционистка кюрдска държава ли?

11

Handel

преди 5 години

Халал да им е на турците.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоест Ергодан няма вече да исценира преврати срещу себе си ли?!

9

Анонимен

преди 5 години

На тия вестници Ердо им диктува какво да пишат. То и ние сме горе доле така, ама малко по-добре.Мижави нещастници.У нас поне се възмущаваме в интернет. Там и това не смеят.

8

чичо Гошо

преди 5 години

Не може да бъде прекършен стремежът на кюрдите за справедливост.Рано или късно ще има Кюрдистан!А диктаторите са свършвали винаги по един и същ начин.

7

Анонимен

преди 5 години

Опитите продължават до изчерпване на тебеподобните опитни мишлета :)

6

Анонимен

преди 5 години

А с опитите кога ще приключите?

5

Орел рак и щука

преди 5 години

Браво на Ердоган. Соколът елиминира рака и щуката от тегленето на каруцата.

4

do PKK-ZAFER!!-GEBER

преди 5 години

GEBER, *** такива, има още мноо да чакате...

3

Ставрю

преди 5 години

Дрискат от страх турците сега им се падна баш добър диктатор и му целуват *** от страх.

2

PKK-ZAFER!!!

преди 5 години

Кюрдите и гюленистите са на друго мнение!

1

xy

преди 5 години

Но военното положение си е в сила и никой няма намерение да го отменя.И който каже дори една думичка срещу великия диктатор, отива за поне 10 г. в затвора.