101

До 62

преди 5 години

"Докога ще затриват животновъдството. Дали пък някой няма интерес от тези убийства." Какво затриване? От 1 млн. и 300 хиляди животни са евтаназирани едва 4000? Ако не се направи това, то цяла България пламва. Искаш заради 1 копче да изгориш цялото палто? Иначе става страшно! Ама червените искат да спрат процеса, защото си правят само PR и мразят българите. Всички, които са били в заразените територии, разнасят заразата!!!Наистина тук е пълно само с промити мозъци, без възможност да мислят.

100

Двуличници от БКП

преди 5 години

Щяло да има бунтове. Знаем, че червените организират всички тези щуротии срещу заплащане. Вече сме им сърбали попарата.По-важното от това е, че трябва огнищата на чу.*** да се премахнат възможно най-бързо, за да не плъзнат заразено месо, мляко и други продукти из търговската мрежа. Ето това е страшно! Ако това се случи, ще ядем само вносни продукти. Ама това червените го правят нарочно, от омраза към българите. Всичките им прояви са безумно двуличие.

99

До 96

преди 5 години

"40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година...."Е, и какво от това? Знаем, че червените организират всички бунтове и щуротии срещу заплащане. Вече сме им сърбали попарата. По-важното от това е, че трябва огнищата на чу.*** да се премахнат възможно най-бързо, за да не плъзнат заразено месо, мляко и други продукти из търговската мрежа. Ето това е страшно! Ако това се случи, ще ядем само вносни продукти. Ама това червените го правят зорлем, от омраза.

98

До 70

преди 5 години

"Как така от нищо се разболяха тези животни?" Турция е обхваната на 600 места от чу.мата. Тя е пренесена в България чрез нелегален внос на животни. Лабораторните изследвания на нашите животни, направени у нас и във Франция го доказват. При това положение си има правила. И на мен ми е мъчно, че някои животни ще бъдат евтаназирани, но това е правилно. Признаците на заразата не се проявяват веднага. Да не искате да пламне цяла България??? Тогава ще ни блокират всичко - месо, мляко, сирена...

97

До 96

преди 5 години

"40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година...." Е, и какво от това???

96

Анонимен

преди 5 години

Освобождават терен за рьзселване на брадати амуджи от Сирия и Афганистан, ясно е и на децата в детската ясла.

95

Анонимен

преди 5 години

После се чудите защо има бум на рак и всякакви други болести, внасяме *** на Западна Европа, а унищожаваме поминъка на животновъдите.

94

хх

преди 5 години

пак не сме покрили квотите за внос на мляко и месо от ЕС ? БАБХ вземат мерки веднага

93

extremist

преди 5 години

ГЕРБ ДА ЗАПЛАТИ ВСИЧКИ УБИТИ ЖИВОТНИ

92

Един

преди 5 години

Хвала за усилията. Ама като трепeте на хората животните, че им ги заплатите, на цени, които те ви посочат. Това е демокрацията.

91

Анонимен

преди 5 години

Важното е гербаджиите да крадат, да има за тях суджуци и луканки - да дебелее на Фидосова алчния *** и на дебелата *** Лиляна Павлова лакомия партизански пърдялник.Срамота.

90

fake news

преди 5 години

До Анонимен 97gluposti pishesh

89

Анонимен

преди 5 години

Германски политик - "В България започна евтанизирането на животни по плана на Меркел и Борисов за новата буферна зона за върнатите мигранти...." budnaera/201802f/180401279.html

88

Най-накрая!!!

преди 5 години

40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година....https://xaknewzz.blogspot/2018/07/40-000-18072018.html

87

възмезд

преди 5 години

На германците им се върна малко-5000 прасута са изгоряли във ферма.А франсета кога?!

86

Бургазлия

преди 5 години

ФРЕНСКИ ЛАБОРАТОРИИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПЛАНА НА МАКРОН ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА СТРАНДЖА И НАСЕЛВАНЕТО И С НАШЕСТВЕНИЦИ. БЪЛГАРИ, ДО КОГА ЩЕ СПИМ ?

85

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименразкарай ми се от главата отка_чено същество!

84

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоПитай БСП защо са заразявали животните умишлено!

83

Анонимен

преди 5 години

Никой не ви е крив, че *** носи зараза и сама заразяваше животните, на снимката се вижда ясно какво прави.

82

Анонимен

преди 5 години

Има, защото навремето не накара тия *** да си ваксинират редовно животните.