184

Анонимен

преди 5 години

Jokaaaaaaaaaa, и Боко да каже на Ципрас в какъв размер коледна добавка е дал на пенсионерите.

183

Joko

преди 5 години

Глосов ли си, Глупав ли си, но цялата ви пас мина не спря да говори, че всичко у нас е по йофтино от страните в ЕС. Сега кажете какви ЙОФТИНИ заплатки ни плащате.

182

герберунтел

преди 5 години

Нека да се въведе минутна винетка, 50 стотинки би била социално-поносима цена.

181

Анонимен

преди 5 години

Когато оправите пътищата тогава говорете вдигане на цената.Пътната мрежа е в повече от окаяно състояние! Днес минах по обходния път Севлиево-Габрово(главният е в ремонт) ами то ще ми падне таблото на колата от неравности и дупки...Колко още трябва да чакаме да караме по нормални пътища?

180

токо

преди 5 години

аз имам БГ и Румънска винетка,този отворко ще си подаде ли оставка ,ако се окаже ,че лъже ???

179

Анонимен

преди 5 години

Винетките трябва да се повишат на 250 лв годишната!

178

Анонимен

преди 5 години

Като нямат нищо общо с немските защо не си стоиш в Германия, а си се довлякъл в България?

177

Анонимен

преди 5 години

До Край 164Ружди ами като минавам транзит през германия КАКВИ данъци плащам???А знаеш ли че ТАМ,в Германия бензина струва колкото в България, А??Коеето значи че косвеният данък през горивото е ЕДИН и СЪЩ!!!В същото време на БокУ гребните кабнали наречени магистрали нямат нищо общо с немскитеМагистрали.ЗНАЕШ ли бе, шлифер герберастки, А???Мух*льо!!!

176

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се, това че в половин европа няма винетки е друга тема.Ай сигтир и *** герберски, пак готвят телетата за ЩАВЕНЕ!!

175

ЕВО

преди 5 години

Този пак се изтропа неподготвен.61677

174

Ужас

преди 5 години

Тези с конкурс ли ги избират? ЧЕЗ, Софийска вода, АПИ и темподобни дружества - все са най-евтините и винаги готови да вдигат цени? От 20 години нищо не се е подобрило в обслужването, не е изградено нещо качествено, а цените са повишени с 500%??? Наглеци с глвоци за шефове.

173

Българин

преди 5 години

Най-евтини за богаташите (3-5% от населението) и такива като Лиляна Павлова с дамска чанта за 5 000 лева, а за останалия народ ( 80 % от населението) са изключително скъпи. Скъпи са винетките не защото народа не иска да дава пари на държавата, а защото заплатите са МИЗЕРНИ, а качеството на пътищата ни е по-зле и от повечето африкански държиви.п.п. Африка не бяха ли в третия свят, а нашите пътища са по-лоши от техните,,,,,,,,,

172

(-_-)

преди 5 години

Ами то и заплатите са най-евтините в Европа, ама това е друга история, нали? *** самозабравили се, долни!!

171

Трошката

преди 5 години

Я някой да обясни как със средни заплати за страната ни, може да купи човек къща, нова кола и т. н.

170

Анонимен

преди 5 години

Тез от ГЕП само се самопохвалват. Винетките у нас били най евтините. Ами господине не знаете ли, че н - р в Гърция няма винетки. Пътуваш по магистрала плащаш си, по останалите пътища без витнетка. За Вас с големата заплата сигурно е евтина, ама слезте на село и вижте хората с пенсиите как я карат, за хлеб ли, за лекарства, за ток ли ..., че и за винетка. Срамота е.

169

Анонимен

преди 5 години

То тук всичко е евтино.Въобще тук е рая.Злато тече от чешмите ни.Ние сме най-богатата държава.Само дето народа изпука и избяга в скъпата чужбина

168

Иван

преди 5 години

Не разбирам защо постоянно ни правят сравнение с несравними неща?Нима може да се сравняват западните магистрали с нашите друсащи и необезопасени незнам какви си магистрали?За тези наши така наречени "МАГИСТРАЛИ" и това което плащаме е много.

167

Анонимен

преди 5 години

Поредният "строител" на капитализма, който е на два петъка служба в държавна агенция който смята че Плащаме по малко от това което Получава ме.

166

Кали

преди 5 години

До г-н КРАЙ "Пътят се губеше в тая кал и не водеше никъде освен пак в нея". Чели ли сте "Андрешко", г-н КРАЙ!

165

Анонимен

преди 5 години

За най-бедната държава в ЕС с най-ниски доходи винетката си е доволно скъпа.