224

Мале, мале...

преди 5 години

До 247 СТИГА!Е това щях да пиша и аз. Все гледат да сравняват какви са цените на стоките и услугите в Европа и при нас, А НИКОЙ НЕ ЗАСЯГА ТЕМАТА какво получават хората там и какво ние.

223

СТИГА!

преди 5 години

Стига сме сравнявали цените с Европа, но само тези, които са в интерес на политиците!Заплатите у нас са най-ниски от всички в Европа, а цените се на тяхно ниво или по-високи! Защо никой политик не говори за това? И каква е тази "пазарна икономика" или трябва да ходим на "пазар" при комшиите?

222

Мале, мале...

преди 5 години

А как ви звучи заглавието... "ЗАПЛАТИТЕ У НАС - НАЙ - НИСКИ В ЦЯЛА ЕВРОПА! ЦЕЛИМ СЕ В ПЪРВОТО МЯСТО И В СВЕТОВЕН МАЩАБ."

221

Анонимен

преди 5 години

В повечето страни в Европа са същите или по-ниски, но качеството на пътната настилка тук е най-лошото.

220

морски

преди 5 години

Румъния.....7 дена- 3 евро,90 дена- 13 евро,1 година -28 евро. цените са за леки автомобили.Изводите са за вас,кой лъже и т.н.

219

арести за АПИ

преди 5 години

ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието на водача стикери вкл холограмни оръжия за масов терор маскирани като"винетки", стикери за прегледи и за застраховки.Масови убиици чрез пси препрограмиране са прокарали през парламента нагло престъпни НЕЗАКОННИ проекто наредби.Трайно с а увредени всички водачи на МПС особенно от новите холограмни стикери за тех прегледи.Ползват ги за обемно обсебване на водачи вкл с цел снимане на нарушения след принудително обсебване.

218

ИМА Холограмен терор

преди 5 години

Това на снимките са тежко вредни терористични холограмни оръжия.Произвеждат се с цел ликвидация на живота на повърхноста/край на НЕОЗОЙСКАТА ЕрА/The end of NEOSOIC EONЧрез тези нагло престъпни терористични холограмни оръжия са поразени над 4 000 000 граждани. терористите на власт ги произвеждат така че да се разпадат при опит з а отлепяне .отпадъците проникват в телата на жертвите през устата и лигавиците вкл половите органи. Ползват с е като микро и нано импланти.ЗАКОНА ГИ ЗАБРАНЯВА ИЗРИЧНО.

217

Gorskio

преди 5 години

Пътищата у нас - най-скапаните в Европа...

216

П.Петров

преди 5 години

Лъже или е некомпетентен!Винетките в почти всички европейски държави са само за магистралите, мостове и подлези, НО НЕ ЗА ВСИЧКИ МЕЖДУГРАДСКИ ПЪТИЩА, както е в България!!!В Румъния и България са за всички междуградски пътища, но в Румъния годишната е 56 лв. за леки автомобили.

215

Ганев

преди 5 години

Тази персона изпълнява нечии поръчки и в тази връзка1.Винетките са НАЙ-СКЪПИТЕ в Р.България спрямо ДОХОДИТЕ НА населението.2. Съпоставки в тази насока може да правиш САМО КОГАТО В СТРАНИте доходите за РАВНИ.3.Най-високи са ДАНЪЦИТЕ в БГ-пак спрямо доходите на населението....а не като някои партийни велможи да ми говорят че са най-ниски в ЕС.4.Защо Лиляна пренебрегна РЕШЕНИЕ на ВС че винетките са НЕЗАКОННО УВЕЛИЧЕНИ тя се направи на две и половина5.Ами партийните субсиидии-най-високи в ЕС

214

фргжбон

преди 5 години

Изминавам годишно до около 6000км, има минават по 60 000км.. и той и аз плащаме една винетка.. няма да стане! Винетка още не съм купувал.. цветният принтер.. ламинирам и чао.. спирали са ме дузина пъти.. това там, никой нищо не вижда.. а и те полицаите пък нали и много зор си дават..хихи

213

Анонимен

преди 5 години

Шефът на АПИ: Винетките у нас най-евтините в ЕвропаПоредния нагъл гербаджия от ластта, пак се подиграва с гражданите, като дебеланата Павлова. Тя твърдеше, че не е задължително хората да ползват пътищата и така имали избор.А тоя герой ни информира за винетките незнам къде си...Добре бе, майсторе, а какви са заплатите там?А какви са пътищата?Я дай колко процента от средната заплата е винетката в Европа.

212

ХоХо

преди 5 години

Глосов, не бъди толкова гласовит, че се задава Видов ден за такива като теб.....

211

Анонимен

преди 5 години

преди да казва че ни е най-евтина винетката, може ли пак статистиката за дължина на път, брой МПС-та и цена?съответно да излезе колко е цената на километър поддръжка, съответно и качеството.А не да говорим празни и не аргументирани приказки и да се водим шефове на АПИ.

210

Анонимен

преди 5 години

а пък имаме най-хубавите пътища нали ?

209

Бесен

преди 5 години

В Паралелният Свят на Властващите всичко е Прекрасно!!!! И се държат така, все едно, че никой от нас няма глава на раменете, че нямаме достоверна информация за цена, качество и стандарт!!!!!! Ноооо така ще докато Им Плащаме и Ги Търпим и не Ги Контролираме!!!!

208

Анонимен

преди 5 години

Винетките ни били най-евтини в Европа, а процентното съотношение цена винетка към средна заплата в Европа какво е ?

207

До Шефа

преди 5 години

А пътищата у нас... НАЙ-ДОБРИТЕ *** нещастни!!! Огън Да Ги Изгори Всички Кърлежи!!!

206

Бръм

преди 5 години

То и заплатите са най-ниските, ама не чувам политицита с това да говорят...Явно "най-евтини" се използва само когато е удобно.....

205

Иво

преди 5 години

Шефът на АПИ: Винетките у нас най-евтините в Европа, доходите най-ниски в Европа.