44

Анонимен

преди 5 години

Най-противните антибългари са русофилите които биха продали и майка си за няколко копейки, трябва да има закон да им се отнема българското гражданство и да се експулсират в Сибир.

43

Анонимен

преди 5 години

А как стои въпросът съз заднита часи на САЩ, стават ли за лизанe?

42

888

преди 5 години

До 44 . Да считаме ли че ти си от онези, които предаваха на турците нашите момчета от Балкана и Оборище? Русофоб = антибългарин, ***!

41

@

преди 5 години

Спорт и политика не трябва да се бъркат.Световното минава изключително добре. Призна го и президента на ФИФА, като каза че това е най-доброто в историята на футбола.Руснаците, независимо дали ги харесвате или не, се показаха като великолепни домакини.Гледам пак някои тук се пенят и русофобсват. Това е футбол, шоу и игра на спортисти. Няма политика, няма черно тото.Пригответе си мезатата и напитки за 18:00 днес и се насладете на играта.Аз това ще направя.

40

Анонимен

преди 5 години

"Това е лицето на Русия и това е лицето на Русия, което обичаме. На първо място - благодаря, на президента Путин,.." ама да видите задните части на Русия какви са ..ха.ха да ти се повръща..ха.ха

39

Русофил=предател

преди 5 години

Младежи, четете книгата на Иво Инджев "Измамата Сан Стефано" и не слушайте лъжите на продажните русофили, които пишат коментари навсякъде в интернет.

38

888

преди 5 години

Много помия сипете срещу Русия, момчета! По речитатива използван от вас, виждам че сте от чалгарското поколение с издухани американски мозъци! Какво е за вас Русия? За мен това е народа, който ДОБРОВОЛНО тръгна да ни освобождава от турско-всичко друго е приказки! В Русия са наследниците на нашите братя от Волжка България, в Казан е Българския Национален конгрес! Путин издаде указ преди много години с който призна народа на Татария за българи! А сега ми кажете вие *** кои сте???

37

мухахах

преди 5 години

От всички най-доволни са руските жрици на платената либоФ. И запалянковците де-такава евтинийка не бяха виждали.

36

Анонимен

преди 5 години

Като им чета коментарчетата на трансджендърчетата,се чудим,защо козяците си хвърлят парите на вятъра...Намерете по умни и по грамотни поне?!

35

БАСИ

преди 5 години

Хомосекс*ален гърч мори русофобите. Злобата на уж нежните им душици е пословична. Мъка, мъка джендърска.

34

Анонимен

преди 5 години

Предните двама са със сериозни психични нарушения

33

По по най

преди 5 години

Лъскавите стадиони са типичното "потьомкинско село", скриващо мизериятя и упадака.

32

СатаНато

преди 5 години

А, забравих нещо!Слава Украине!Хрватска вперьод!

31

Хипо

преди 5 години

Сега ако си разкараш платената агентура, петоколончици, рубладжии и прочее пасмина, която най-вече прави омразата към Русия и към теб и режима ти...

30

Анонимен

преди 5 години

Кое й е изостаналото на Русия..............нещо не виждам!!!

29

СатаНато

преди 5 години

Очаквах да ми набиете минуси, дайте ми все пак пример на по-грозни, намусени и играещи лош футбол на това първенство? Богати били! Въоръжени били! Ми да са живи и здрави. Има една хубава песен: Твойте мускули не свалят теб от клон Така че, да си *** сладоледа и попутний в спину!

28

привет от Германия

преди 5 години

До невероятно,но фактАми аз вече дадох пример по въпроса ! Във фашистка Германия също имаше Олимпиада , но това не промени негативното отношение на нормалните хора към фашистка Германия ! Това световно първенство може да промени положително отношението само на шепа наивници ,които си въобразяват ,че футбола в Русия е отражение на характера на руския народ! Но нормалните хора няма да си променят мнението , те много добре знаят ,че със или без футбол руснаците са агресори ,рушат съседни страни

27

до 24

преди 5 години

Хората са казали "Оправи собствения си двор, преди да се присмееш на съседа". Никога няма да стигнем богатството, културата и потенциала на Русия. То това ви вади очите на всичките русофоби, де.

26

СатаНато

преди 5 години

Какво общо има построяването на няколко стадиона с общото ниво на държавата? Стадионите са само въпрос на пари. А колкото до диктаторка - това си е съвсем отделна болест, която не се лекува ни със стадиони, ни с олимпиади. И освен това сборная беше най-несимпатичния отбор на първенството.

25

Makedon

преди 5 години

Bravo be za Putin