104

ПЕНКО

преди 5 години

АКО ПА МОГА ДА РАЗБЕРА ,КАКВО ОБЩО ИМА АРЖЕНТИНА С ФРАНЦИЯ " ПА - НА " !!!

103

Анонимен

преди 5 години

Стоя под чадър,докато премиера на Хърватия,която е жена стоя под дъжда. Не е случайно името му...

102

Додо

преди 5 години

Господи, Отче наш, докъде е паднал този свят, след като един Путин, който е възпитаник на юдеоболшевишката КГБ (основана от терориста Леон Бронщайн Троцки) и начело на една полукриминална структура, каквато е Остатъчна Постсъветска Русия, се явява защитник на Християнството и Бялата раса, и това е самия факт! Бог да ни е на помощ!

101

анонимен

преди 5 години

Хайде лягайте си вече , русофилски *** и обикновени руски гъ-золизци ! Късно е вече !Достатъчно минуси нащракахте и достойно защитихте дядя Путин и рускините ! Спете спокойно дорогие друзя!!!!

100

ти

преди 5 години

До Русомразда нямаш опит от миенето на западноеврогейски дупета бе козяк----или яко те дупат там арабелите и африканчетата...

99

Анонимен

преди 5 години

Важното е че ние сме най-добрите,имаме планове за хъбче и обединяваме някакви западни балкани.Никой не ни брои за живи нас но пък да си хейтим-успокоява

98

Анонимен

преди 5 години

Давай Россия!

97

Анонимен

преди 5 години

Какво се пънеш бе Вова, това рашките и за баластра не ставате!

96

чочо

преди 5 години

До Го4о..е ти оправи кражбите и далаверите на НеСветовно ниво в Бг ***...и сега коментираш руските !!Бягай да поливаш Манголията в Банкя ...и не забравяй минеш през аптеката за жазелин !!

95

чочо

преди 5 години

До Русомраз Да може би ...но клозети има в из цяля европа във всяка магистрална бензиностанция..Но ,*** има само в балканския *** БГ..!!

94

чочо

преди 5 години

да с това БВП..и Бг *** се нарежда в графата на на НеВеликите държави ..смешковци герберски..

93

Дааа

преди 5 години

Щом английските фенове посетили Русия заявиха пред британски репортери,че въпреки промивката мозъци от медиите в Англия последната е *** в сравнение с това което са видяли по всички руски градове.

92

Открийте разликата

преди 5 години

Путин доволен: Световното разруши митовете за Русия! *****************************************************Путин доволен: Световното разруши много митове за Русия!

91

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ЛЪВ - Ти комик в цирка ли си ?

90

Траурните лентички

преди 5 години

това е логото на русофобите,амин и вечная память! Дедо поп Руско..

89

Фобо Филски

преди 5 години

Нека спрем омразата,дори да ни плащат за нея(на който му се получава с любовта и печели - браво).Днес е ден за поличби:1.Днес Църквата чества Владимир,покръстил русите.2.Един от самолетите над Париж,вместо син дим пускаше червен.3.Президента на ФИФА-"Благодаря ти, Русия, че ни подари най-доброто Световно първенство в историята на футбола".Чудесна организация,ред,дисциплина.Някога Холивуд отвори пазара за западните стоки.Сега няма място за политика и идеология.Гледайте филма-добър е!

88

99

преди 5 години

Mdaaaaaaaaa, много е "велика" русия.......С мин. заплата 117 $:)

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Mдаааааааааа, велика е. С БВП по-малък от Италия.

86

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика.

85

Znae6t

преди 5 години

Путин е ***, лъжец, женомразец, расист, чудовище - и споменах ли човек който осуетява всяко едно добро начинание като и тотално ***? По-добре ли се чувствате русофобчета? Добре, Путин просто си върши работата като президент на Русия. Ако не беше Путин щеше да е друг който щеше да прави това което Путин прави - да защитава интересите на страната си.