147

Анонимен

преди 5 години

Задава се краят на България, не просто на лева

146

ПроСоТо

преди 5 години

"всички пари в имоти"?..Е няма да ти вземат парите,но ще ти вземат имотите..."Не по врат,а по шия"..

145

ПроСоТо

преди 5 години

та ако откриеш в Историята поне една ТОТАЛНА СТРУКТУРА,която да не се е разпаднала,ела и ми се обади!

144

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен-"Колко трябва да ти се обяснява, че и в соца . И СССР И ОНД И РУСИЯ ОТ 50години смалят това чудо ЕС А ТО СЕ РАЗШИРЯВА И РАЗШИРЯВА."...?!?!?! Какъв ЕС по време на "соца" те е подгонил бре ?!?!обаче нали и аз това казвам,но с други думи:--Вместо "а то се разширява,разширява" просто използвах другия,по-адекватен израз:--"Балона се надува,надува,надува...Надувайте момчета докато стане на парчета!...БУМ!"../ не зле да почетеш малко история....И ако открие епоне една ТОТАЛНА С

143

Анонимен

преди 5 години

всички пари в имоти

142

ЕВРОТО

преди 5 години

ЩЕ ЗАБИЕ ПОСЛЕДНИЯ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ---ЧАКА НИ ГЛАД,ИЗЕРИЯ,ГРАБЕЖИ И ТОТАЛНО ИЗСЕЛВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ--ТОВА Е И ЦЕЛТА--ТУК ЩЕ Е ТУРСКО,РОМЕЙСКО,АРАБСКА ТЕРИТОРИЯ КОЯТО ЩЕ БЪДЕ РАЗПРЕДЕЛЕНА МЕЖДУ ТУРЦИ,ГЪРЦИ ,СЪРБИ И РУМЪНЦИ-ЧЕСТИТО...

141

Я, па Я

преди 5 години

До ГайбарчеТия дето ни управляват от 70 г. назад до сега са едни и същи. Всички до един, без значение как се казва партията която е на власт. Всички са деца на Коминтерна включително и ГЕРБ. В БГ преход нямаше, имаше трансформиране на политическата власт в икономическа. Втория етап беше отърваване от недоволните (изгониха най будните) и накрая следва доубиване на оцелелите чрез съдебната, социалната и здравната система. Накрая ще имаме аморфна оглупяла маса електорат, мечта за всеки политик.

140

пецата

преди 5 години

зависи дали им излиза сметката на около 100те милиардера мутро-олигарха които са изедници на народа

139

баба куна оригинал

преди 5 години

Минтета пари ще стане туй нещо еврото.И в градския нужник няма да ги приемат след десет години.

138

Проблем

преди 5 години

... най-бедната страна в общността, като има и огромен проблем с корупцията.... 7000Е годишно на глава от населението...70% от работещите работят за до 700-900лв/месец, което прави около 350-450Е...и то се спукват от работа, с работни часове много повече отколкото би трябвало, без да им се плаща... Почти 40% са неработещи от цялото население...

137

Анонимен

преди 5 години

Ние сме готови, ама ЕС не е готов или по- скоро е готов с нови двойни стандарти и увъртане по килифарски.

136

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

До Анонимен 147 : Това е точка N 1 !!!! Погледни и прочети по-внимателно !

135

Анонимен

преди 5 години

До 138Има много интелигентни бежанци които ще помогнат да се развие България....искаж да кажеш , че има много балами бежанци , които са готови да ти работят ангария така , че да се "развиеш" , натрупвайки бързо голям размер "пари - прим"

134

Гайбарче

преди 5 години

След големата врътка на Костов през 1997-1998 г. когато ограбиха спестяванията на овцете с изкуствената чудовищна инфлация и последвалата девалвация на лева, сега следва втора серия на същото. ПочЕкайте и Ке видите господа демократически мечтатели. И в двата случая поръчителите са същите, а на *** (ГЕРБ, СДС и т.н.) които извършват фактическата врътка им се хвърля някаква смешна комисионна на фона на това което ще се прибере от остриганите овце. Прочетете как въведоха еврото у германско.

133

Анонимен

преди 5 години

До НЕ НА ЕВРОТОЗа да има народа трябва да има територия.

132

НЕ НА ЕВРОТО

преди 5 години

Да се направи допитване до народа !!! За да има държава трябва 1. Територия 2. Народ 3. Национална валута / пара / !!!! ЗАТРИВАТ НИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА !!!! ТУК ИДВАТ ЕВРЕИ И БРАТОВЧЕДИТЕ ИМ -АРАБИ !!!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Да се изнасяме докато не са приели еврото,евалата им правим,че ни предупреждават този път!!!

130

андрешко

преди 5 години

До Анонимен142Ми дай та напраим тебе месия.Нашия народ сме АНДРЕШКОВЦИ ( и себе си слагам в някаква степен ). Андрешко очаква от държавата да го храни, да го пои, да му чисти, а той да тарикатства и скатава.Та така с работата за народа.

129

Анонимен

преди 5 години

От еврото има полза само Германия, дори франсетата обедняха след приемането на еврото.

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137Ще се появи нов месия и народа ще се подлъже да гласува. Новото правителство отново няма да работи за народа. Така, че кръга се върти и затова държавата е на дъното.