207

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО !!!!

206

-'

преди 5 години

Nema krai na leva. Ima krai na evroto.

205

Azres

преди 5 години

Ako nema bg referendum za evroto, ms i ns izgoreha...ste ima besilki...

204

РОБИ СЪС 500ЛВ ЗАПЛ

преди 5 години

РОБИ СЪС 500ЛВ ЗАПЛАТИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ ОКРАЛИ ВСИЧКО И НИТО ЕДИН ОСЪДН ПОЛИТИК И ПЕНСИОНЕРИ СЪС 300ЛВ ТОВА СИ Е МАФИЯ

203

до 214

преди 5 години

Кого и защо заплашвате ? Човекът (коментар 200 ) е много прав. Мога само да потвърдя, че точно това се случи в Германия след смяната на добрата Дойче Марк с Еврото - стандарта се стопи почти на половина.

202

Тути

преди 5 години

Задава се краят на лева, КУГА.ОТ КАДЯ НА КАДЯ ВЕ .От дек на дек а ве еей.

201

Анонимен

преди 5 години

само някоя банка да не даде фира.че отиде отличникът с написаното домашно.

200

Анонимен

преди 5 години

До 200 ако те открием кой си тежко ти е....

199

Ха-де

преди 5 години

Края на лева незнам, ама края на България се вижда вече... Закривай

198

Жеков

преди 5 години

Нямам доверие на българските управници, така че по-добре евро, отколкото лев! На лева сме му яли попарата през 97ма.

197

БГ

преди 5 години

До Ааа амо да питам Не за 10,не за 30 а от 1944 до 2018 са едни и същи ***.Те са които сеят смърт в България.Смениха си козините,но не нравът.Долната БКП е на власт до днес.До преди 1 седмица бях на посещение в БГ.След 30 г.се надявах,че ще има някакви промени за да се върна в Родината си.ТЯ РОДИНАТА вече не съществува.Днес е по-лошо от 1979.

196

Анонимен

преди 5 години

Ще сменяме парите, български за истински :)

195

МИРО:

преди 5 години

Братя Българи,не слушайте нигога тези алчни твари-политицте,а мислете повече за,вас!!!Не заменяте никога ВАШЕТО ЗА ЧУЖДО!!! ИМА ЛИ СМЕТКА И ПОЛЗА ОТ ТОВА!!! ЛЪЖАТ НИ ТЕЗИ ДОЛНИ МОШЕНИЦИ!!! ИЗГУБИМ ЛИ НЕЩО,НАЗАД НЕ СЕ ВРЪЩА, ПОМНЕТЕ ИМАТЕ ГО ОПИТА! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ЕДНА КУХА, ПРОСТА ТИКВА!!! ТЯ НЕ СЕ НАЯДЕ НА ПАРИ!!!ДА ПОДКРЕПИМ ВСИКИ ХОРАТА ОТ ЯМБОЛСКО!!!ЗАЩО БЕЗПРИЧИННО ИМ ИЗКЛАХА ЖИВОТНИТЕ, ПОМИНЪКА!!!?

194

комитата

преди 5 години

за да иска еврото трябва референдум а такъв няма да им азащото знаят какъв щ е резултата-всички държави са в лоща финансова ситуация в момента без Германия -ние сме донорчета и с приемането на еврото без икономически потенциал сме обречении.Сега сме във валутен борд и се крепим след това е ясно...

193

еврейския заговор

преди 5 години

или новия световен ред, това са контролираните от еврейските кланове централни банки сатанинското племе печата хартии без покритие и с тези хартии отнема от хората каквото си поискадокато балъците вярват че печатаните от евреите хартиики имат стоиност и дават благата на труда си срещу тези хартиики евреите ще правят каквото си поискат !да приемем еврото означава да си нахлузим еврейския хомот завинаги !!!

192

Анонимен

преди 5 години

Еми работете бе, ама българина иска само да получава и да завижда на другите, които са постигнали нещо.

191

Ааа амо да питам

преди 5 години

Цитат:ЗЦ припомня и друго: че повече от 10 години след приемането си в ЕС България продължава да е най-бедната страна в Общността, която има и сериозен проблем с корупцията.Та въпроса ми е кой е на власт последните 10 години,за един приятел питам де.

190

Добре че изчезвате

преди 5 години

Не вярвах , че ще успеем с тези политици , но ние растем въпреки тях.Силата на глобалната икономика ни спаси и дори ще ни позволи да изхвърлиме червените олигарси от пазара у нас.Само още пет до десет години в ЕС ни трябват и всичко ще се оправи.

189

Анонимен

преди 5 години

Казаха, че това ще стане някъде след десет години. Който е останал в България и е жив, да му мисли. Аз за себе си не зная дали ще оцелея в тая мизерия, стресов начин на живот и лоши хора около себе си.

188

д-р Исня

преди 5 години

И какво ще прави българинът, в частност пенсионерът, когато заплатата/пенсията му стане /2, а цените 1/1? Хлябът от 80 стотинки ще стане 1 евро, а доходите от 250 лева на 120 евро. Е те тогиз, ако не запалим страната - кучета ни яли!