29

генерел майор

преди 5 години

Такааа, такааа, всичко върви по сценарии....Путин си знае работата!

28

Анонимен

преди 5 години

Няма да им е за сефте хиперинфлация в Турция!

27

prokurora

преди 5 години

До АнонименЕ ти направи сравнение ! хахахаха

26

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

20 г. га ядоха кюфтета и ниски лихви им беше добре. Натрупаха огромен външен дълг и сега хиперинфлация.Вие прочетохте ли статията? В нея се пише, че благодарение на политиката която води Ердоган, се появата инфлация, а не че са "яли кюфтета и ниски лихви"!

25

...

преди 5 години

Виждано е многократно какво един диктатор прави с "държавата" си! След него стотици години трева не никне! Лошото само е, че за да се свали един диктатор в някои сличай много кръв се лее! *** ако е вярно, че те си гласуваха за него, в което мнооого се съмнявам, то значи ще си берат гайлето сега!

24

Анонимен

преди 5 години

Като цяло в Турция нещата все повече се закучват, помня някъде 2005 година като въведоха новата турска лира курса и беше около 1 евро, сега 6 лири за евро, по това време стандарта в Турция беше доста по-висок от тоя в България сега може да се каже че е индентичен даже в София и Пловдив определено е по-добър живота, а ние както знаем хич не се развиваме по най-добрия за европа начин

23

Интелект

преди 5 години

До Анонимен110 % си прав но тук има хора които се облагодетелстват ... На какво основание бяха продадени Български банки и чуждестранни оперират в БГ? Български банки може да са кореспондентски на чуждите но не и директно да оперират в БГ На нас са ни необходими не повече от 5-6 банки ... дори те са много. Сега като въведат еврото ще се подредят нещата ... държавата ще бъде закрита и народа ще избяга където му видят очите.

22

Божо

преди 5 години

Диктаторите винаги тръгват в името на народа , но накрая трябва със сила да ги откачат от вимето на народа !!!

21

1453

преди 5 години

подобни статии са целенасочени, и целят единственно да навредят на имиджа на една съседна държава.Интересно дали Антие Префке е написала два реда в някой блог за факта, че зетя на тръмп е назначен като негов съветник, по външната политика и еврейските въпроси.Берат Албайрак беше министър на енергетиката в предното правителстово неговите успехи с енергетиката днес са факт. То е министър на финансите не заради това че е зет, а заради това че се доказа като истински професионалист

20

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Турското население също страдаНяма какво да ги съжаляваме турците, нали правеха няколкомилионен митинг в подкрепа на Ердоган!

19

NoName

преди 5 години

Както казах, нещата в Турция се затягат...

18

Анонимен

преди 5 години

Лошото на Запада ,че до време е прекалено демократичен към сатрапи като Ердоган .Да си спомним Садам,Кадафи ,даже и Милошевич със срещите му със западни лидери ,начело с Клинтън!Всичко това се тълкува погрешно от диктаторите които си мислят ,че са на прав път и още повече се самозабравят ,докато не започнат да падат бомби на държавите им!

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Би било интересно по-какъв начин Антие Префке е казала думата "шуробаджанащина"!?

16

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на външния отдел на Дойче Веле всичко за ердоган знаем За охрана НА ОХРАНАТА на НС не НИ трябва и да знаем.

15

Анонимен

преди 5 години

над 16% лихва ашкулсум :))) ама аз съм казал кой се е хванал с кремъслките разбойници далече не е стигнал

14

...

преди 5 години

Какви инвеститори?В момента всичко читаво и с малко поне мозък бяга от Турция като от чума.17 процента лихва,15 процента инфлация на месец...Бангладеш,здравей!

13

Оф

преди 5 години

Кой каквото сам си направи-никой не може да му го направи.

12

Анонимен

преди 5 години

До 6 Каква власт има старши съветника на Тръмп?Никаква ,заповедите му към администрацията нямат някаква правна сила.Всички лидери имат съветници ,но решенията ги взимат Президентите и Премиерите ,те не могат да са тесни специалисти по всичко.

11

True

преди 5 години

Всеки роднина-везир!

10

Е

преди 5 години

Така е...най-кадърните хора от 85 милиона са...родата.Все пак алъш-вериша с бежанци,органи,петрол трябва да се следи изкъсо.