25

Анонимен

преди 5 години

Егаси тъпнята.

24

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Теб те е страх да си дадеш снимката па камо ли скайпа...

23

Анонимен

преди 5 години

Сиднито е стар ***, който преди си викаше Човекът Долар и твърдеше, че живее в Манхатън. Съдържанието на постовете беше съвсем същото, както и правописните грешки. Не му се връзвайте.

22

Lan

преди 5 години

Изобщо не си представям един високоинтелигентен човек да се занимава с нещо, за което не знае НИЩО, още повече пък да върви и някъде по света по гайдата на някой, който нито го знае кой е, нито го знае какво иска. Многото познания са си тава - познания, овчето мислене обаче е друго нещо.

21

Име

преди 5 години

задкулисно искат да ни убедят, че зад изкуственят интелект не стои несъвършенството на човека иъмислил интелекта... веднъж си поиграх с една такава цикада и тя се повреди. може би не бях прекалено толерантен с нея, докато тя ме цензурираше на кръст...

20

Iv4oto

преди 5 години

Моля да обясните какъв "старт" се натиска? Добре е да се разгледа, преди да се коментира...

19

Анонимен

преди 5 години

До от сидниАав$тралияТвърдиш, че си в Сидни - тоест, че си отишъл на майната си за да бачкаш незнайно какво и се хвалиш с шестцифрена заплата в долари? Много от кадърните хора в БГ в момента изкарваме толкова, че и повече. Не си еталон, а си жалък.

18

ПроСоТо

преди 5 години

може пък Някой просто да събира пръснатото си "стадо"..Не ми се вярва толкова интелигентен труд да се прахоса заради хрумването на някой перко..Колкото и да не ви се вярва,в най-близките десетилетия предстоят събития..Някой просто може да се подготвя..

17

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До от сидниАав$тралияО,брат нещо май се покри когато те разкрихме че живееш на Виктория стрийт в Потс Пойнт :] И ти от паника веднага изтри клиповете си че вече почти те бяха разпознали...

16

Запознат

преди 5 години

Това със цикадата наистина беше интересна случка. Дали инциаторите са имали някакви сериозни намерения и тайна цел или и просто са искали да поиграят и да се пошегуват със света.....това май само те си занаят.Но едно е сигурно, създателите на тази игра са хора със изключително висок интелект и умения и много добре знаят какво правят. Това което не го пише във тази статия е тези книги са написани на древни езици и с азбуки които и не се използват от над 1000г.Руническа азбука от преди 1800г.

15

Анонимен

преди 5 години

Не е никоя от службите тва е сигурно.По скоро някой изкукал ексцентричен,но богат перко си търси приятел/приятелка.Защо мисля така ли?Нито една от службите няма файда агентите им да се занимават с древногръцки,латински и римски философи мислители,изкуствоведи,поети писатели и некви такива дето общо взето нямат много смисъл в днешно време.

14

3301

преди 5 години

До от сидниАав$тралияНе бих казал, че човек губещ си времето да разправя в анонимен форум всеки ден колко пари получава е интелигентен.А и 6 цифрена сума годишно, не е кой знае колко.А и ти не беше ли бачкаторче работещо за други?

13

от сидниАав$тралия

преди 5 години

Ъмм обикновено времето се ползва от интелигентните хора да правиме $$$$$, (аз например съм 6 цифри в доларЕ)а пък останалите си прахосват времето да ла-пат мухите.. пърдон цикадите...

12

Lan

преди 5 години

1 Интелектът не винаги върви в комплект с израстване...

11

HeinrichHimmler

преди 5 години

Една новина няма за избиваните овце и за нарушаването на закона от страна на държавата спрямо българските граждани, обаче ни занимават с някакви тъпизми. Това е то да си сайта на Бочко и Дебелянчо!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Този пъзел е от 1990г.

9

Анонимен

преди 5 години

Този "пъзел" и "новина" са от преди 5+ години?Dnes.bg деградира стабилно. Масови за публикациите с дезинформация, с отдавна изтекла давност, с шокиращи новини за родния "шоу" бизнес пълен с чалга и силикон, с "съдържателни" статии от типа "Топ 5 зодии, които си съвпадат".До кога?Бачкате само за трафик, без никаква журналистическа мисъл.....

8

Анонимен

преди 5 години

До Цикада митьо пищоваЕла да ти направим една Цикада отзаде и ще си получиш 3 те минути.

7

niki

преди 5 години

Това е нищо повечете от един успешен интернет ***, който вероятно и пари прави от тролинга си покрай рекламките :)

6

Анонимен

преди 5 години

Едно е ясно: Българска глава не може да измисли такова нещо.