19

правилно

преди 5 години

А сега една тлъста напоителна статия колко са зле в Румъния!

18

Анонимен

преди 5 години

През 89-та България беше с 30 годишна преднина пред Румъния във всяко едно отношение, а сега Румъния е поне 10 години по-напред от нас. Достатъчно е да се иде там и да се погледнат огромните заводи на водещи брандове. Там няма пустеещи села, а във всяко село има полиция. Здравоопазването и най-вече бързата помощ е далеч по-напред от нашата. Доходите са значително по-високи, а данъците по ниски, ДДС върху лекарства и храни е 10%. Това говори, че нашите политици и най вече ГЕРБ не се справят.

17

червен политолог.

преди 5 години

Първанко Симеонов е платен червен политолог.

16

Антиполитик

преди 5 години

Някакъв "политолог" ,в България, дава мнение за държавата ни ,като в същото време той е човек,който не е изработил и 2 стотинки за тази държава. Този "политилог" е учил марксизъм-ленинизъм и е комунист отвсякъде,но има призвание да оплюе всичко българско и родно ,само и само да изпълни партийно поръчение от безмозъчен партиен лидер. Не ликвидираме ли подобни индивиди, загиваме!

15

изнервен

преди 5 години

А бе, този червен козел докога ще ни дава акъл. Какво сме били спечелили - ами доста, но пък не е задължително *** от всичко винаги да печели.

14

Анонимен

преди 5 години

А 12 , добре си почнал ! 1944 .... 1989 ..... 2017! Та виж на кое място по жизнен стандарт е била България през посочените години и ще си отговориш сам ! Аз не смея защото отговора ще бъде из.три.т. , АйПи -то блок.и.рано !!!

13

Гробокопач

преди 5 години

Стабилни сме! Депутатите са в отпуска, а Симеонов ги надзирава по куриртите и заведения, да не клатят Стабилността;)))

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПредвид цветущото състояние до което е доведена държавата - никой не иска да смени капитана на "Титаник" И кой я доведе до това състояние бе !!!!!!!!!!!!!!!! 1944-та....................................

11

Анонимен

преди 5 години

Боко стабилизира България в нищетата. Погледът не вижда светлина.

10

Анонимен

преди 5 години

Аз съм заклет гербаджия ,дори и на Боко в феисбук съм му писал няколко пъти Понякога ми отговаря ,понякога само прочита съобщението Но вярно е,че ГЕРБ не реформира ...Излезе ли някой на протест Б.Б кляка и толкоз

9

Бойковист

преди 5 години

първо стабилизира после лекува - бат Бойко си знае работата, ако бяхме оставили на власт хидроинженера досега много щяхме да сме я закъсали, но това няма как да се види

8

Анонимен

преди 5 години

И него , чадо , и него !

7

Анонимен

преди 5 години

Никой няма за цел да лекува. А стабилността се състои в това, че мафията стабилно държи всички структури, с изключение на арменския поп.

6

ало,политолога

преди 5 години

Ако смятате,че непрекъснатото повишаване на данъците е стабилизация,тогава ОК!Но все ми се струва,че тези хора не управляват,а просто крадат колкото могат!И колкото повече го мисля,толкова повече се убеждавам в това!

5

дядо Пенс

преди 5 години

Аз печелих 3,5 ? ! Увеличението на пенцията ...Това са 300 грама салам от Маджаровия !!!

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Госпожа Лъжа и хидроинженерът... - копнеят да ви излекуват...

3

Анонимен

преди 5 години

Искам да квалифицират управлението на БСП и ДПС като назначиха Пеевски за шеф на ДАНС с термини от медицината

2

Анонимен

преди 5 години

Предвид цветущото състояние до което е доведена държавата - никой не иска да смени капитана на "Титаник" !!!

1

д

преди 5 години

Ами нормално .В нашите болници не се лекува .а се предписват лекарства .В нашите училища и университети не се научава кой знае какво ,а само се работи по новия учебник и някаква кофти програмка измислена от някоя пръдла роднина я на някой поет ,я на някой голям отпреди .Бойко не управлява защото никога не е бил политик