12

Анонимен

преди 5 години

Имаме прекрасна държава с идиотска политическа класа.Не се накрадоха,не се наядоха,не се и замислиха,че съсипаха народа И родината си.Нямат срам и страх от бога,тези *** и ще се пържат в ада.

11

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия винетки. Слагат се бариери като в Гърция, Македония и Сърбия. Плащаш - минаваш. Стига с тия простотии - дневни, полудневни и какви ли не. Елемертарно е.

10

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще излезе по-голям социалист от социалистите.

9

Луци

преди 5 години

Аз от Герб досега не видях нито един облекчаващ или защитаващ народа ни закон, само дранье и съсипване на малките фирми и бизнеси! Но, както се казва "кой каквото сам си направи..."

8

Анонимен

преди 5 години

Как може да има и винетка и ток такса???!!!? В Словения има винетки за магистралите ,но за националните -вътрешни пътищата от едно село до друго или град от град няма подобни нещта!В Франция няма и винетки и ток такса -защто тогава плащтаме данак автомобил???В Балгария -данак автомобил ,винетки и накрая ток такса!!!Да излезе един политик и да ни обесни-драги съотечественици данак автомобил плащтате за това...,винетки за това...,ток такса .. !!Нека един компетентен чиновник да излезе и да ни обес

7

6

преди 5 години

До Див селянинТака могат,така управляват!А на хората им харесва,щом гласуват за тях!

6

Див селянин

преди 5 години

Как не приеха някакъв закон за облекчение на разходите на потребителя, или увеличение на доходите, а мислят как да ни смъкнат и малкото ни останала кожа? Герберастията няма граници!

5

Да

преди 5 години

Каква е цената за уикенд винетка не пише, нито каква е глобата

4

Славчо

преди 5 години

Тъпотия след тъпотия.

3

***

преди 5 години

До ЗдравейтеНа европейците крадци и мошеници не им трябват!

2

Здравейте

преди 5 години

Не на искат в еврозоната още една година ще мислят за да решат после че е нужна още една година

1

Анонимен

преди 5 години

Поредния тиквен закон целящ да бръкне в джоба на българина.