32

Да се поклоним

преди 5 години

Поклонете се на Борисов!Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете,Вожде към светли бъднини води ни!

31

бг

преди 5 години

нз в кой момент ще ни писне на всички ама ще е страшно/

30

Shark

преди 5 години

А какво става с ТОЛ - системата? И ако ще има такава винетките не трябва ли да отпаднат. Не може за едно и също нещо да плащаме два пъти, нали ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ!

29

Liyeko

преди 5 години

Kat sa mafia. Uuuuuuu!

28

Ефтиния

преди 5 години

Много е евтино...Дайте вдигнете тия данаци малко.Глобите ги събирайте.Българина обича да го изнасилват , дори е готов да си плати.Няма друго племе с толкова дипломирани ***.

27

1

преди 5 години

Аман с тази уравниловка! За 20 и 200 една и съща цена! Не разбирам защо да не е на километър, като е електронна?

26

Нико

преди 5 години

Всички глоби независимо от къде написани се обжалвът първо в кат в случая там ги потвърждават след това в съда по местоживеене 70 процента отпадът ако е на инат прдъожавате в по висока инстанция остатъка ако е останъл има давност и той отпада но е дълга процедура ако сумата е малка майната и плащъш и бягъш.

25

Анонимен

преди 5 години

Така могат,така управляват!А на хората им харесва,щом гласуват за тях!..........................................Че те тези, които гласуват за тях хора ли са?

24

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ С ИЗТУПВАНЕТО НА БРАШНЯНИЯ ЧУВАЛ.

23

С мисъл за хората

преди 5 години

Виждате ли, мислим за всички хора. Плащайте си само глобите, ще ви глобяваме до дупка, и ще мислим за вас. С всяка глоба, вие увеличавате приходите ни. От тях получавате увеличенията на заплати и пенсии, за да живеете в охолство и щастливо. Нали живеете добре и сте забогатели? Затова трябва да ни подкрепяте. Ние сме ГРОБ- ще починете спокойни, че сте се отървали от нас вовеки веков. Но преди да наследите ощастливени царството небесно, тябва да гласувате за нас, защото ние нямаме алтернатива.

22

Анонимен

преди 5 години

До дранье-нема мъниРешено-Заплати и пенсии повече няма да се увеличават до 2021г,обяви пресцентъра на МС за взетото решение.Това не важи за депутати и министриНЕ ЛЪЖИ, *** ЧЕРВЕНО!

21

Св до 19

преди 5 години

Цената се определяше и от цената за изработка на самата винетка (еднаква за всички винетки независимо от периода). Реално сега вече няма проблем да се сметне - 97лв.(год. винетка) : 365 (дните в годината) = 0,265 лв./ден. Трябва ти за 10 дена - плащаш 2,70 лв. Да кажем че не са чисто електронни и има някаква дистрибуционна такса за обработка на каса и т.н. че ги занимаваш примерно всеки ден, а не веднъж годишно и се определи цена да кажем 0,35 лв./ден. И мисля че ще го направят рано или късно.

20

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде на власт след шайката,трябва да забрани 2 неща-концесии и "обществени" поръчки-средства за незаконно обогатяване.

19

Анонимен

преди 5 години

След като винетките са електронни какъв е проблема всеки да си купува винетка за произволно време? Просто е - прави се една формула която дава по-ниска цена/ден при по голям период. Казваш че ти трябва за примерно за 37 дена, компютъра смята , плащаш и си регистриран в системата за 37 дена.

18

дранье-нема мъни

преди 5 години

Решено-Заплати и пенсии повече няма да се увеличават до 2021г,обяви пресцентъра на МС за взетото решение.Това не важи за депутати и министри.

17

1

преди 5 години

Каква е логиката да няма винетка за шест месеца? Или човек трябва да купува две за по три месеца?Не, че ме интересува, но има хора които не шофират през зимните месеци!

16

Анонимен

преди 5 години

Най-удачно ще бъде да има тридневна и десетдневна винетка. Така човек може да покрие уикенд или два, което е най-често срещаното пътуване.

15

Анонимен

преди 5 години

Просто ми се стори познато че спира на витошка около раиона всеки ден нищо лично

14

Анонимен

преди 5 години

Колега гледам едно бмв по нова комби от тия с купените книжки оснимано че покарало неправилно ето резултата от тоя модел

13

Анонимен

преди 5 години

24 часа хората купуват целогодишни тиа 24 часа