23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Направо да слагат в отборите жени. Мисля, че трябва да има смесени отбори между жени и мъже, заото жените са дискриминирани.

22

Анонимен

преди 5 години

От дълги години феновете не се заглеждат в мацките по трибуните. По мацките се заглеждаме хората неследящи този спорт.

21

Анонимен

преди 5 години

До ПРАВИЛНО!!!Я един бърз десант при психиатъра. Фениниските съвсем изтрещяхте

20

Башка Луд

преди 5 години

Явно желанието е да се забрани на красиви...на хората с нетипична грозота, да съществуват!Всички трябва да са еднакво грозни и еднаквополови!*** пропаганда!Луд свят!

19

Анонимен

преди 5 години

Абе да има и стриптийз на полувремето, най-добре.

18

Жури

преди 5 години

А кой ще решава дали една жена е красива или не? Кудкудякащите активистки ли? Ще им открият по едно работно място и ще вдигат одобрително палец, ако смятат жената за по-грозна от тях.

17

Анонимен

преди 5 години

не съм бил ясен по долу - според българския закон изнасилване може да има само над жени, но не и над мъже - това е дискриминация. ИМа яки кечистки, щангистки , боксьорки, боркини които могат да набият мъж.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Дискриминация ли? пада ви се, мъже недни! Нека шефките ви да ви тормозят сексуално, та да видите хубаво ли е :))))))))

15

Анонимен

преди 5 години

който не иска да го показват - да не ходи на мачове!

14

Анонимен

преди 5 години

изобщо не е правилно - през цялото вреем показват 22 хубави мъже, със съдията - 23 и жените могат да ги коментират. Често нахлуват голи жени на терена--фенки, но никой не се оплаква от това.Впрочем нека напомня, че по закон мъжете не могат да бъдат изнасилвани което е вид дискриманиция. Представеет си че си някой мъж шефката му реши да го тормози сексуално?

13

До Анонимен 9

преди 5 години

Нарича се "кокошник" и е част от традиционното празнично облекло на рускините в миналото. По-бедните са си правили такива своеобразни "коронки от плат или от кората на дърво и са ги обшивали с мъниста. По-заможните са ги украсявали с бисери и с бродерия от сребристи и златисти конци. Болярките са имали и украсени със злато "кокошници". През 18-19-и век най-богатите аристократки са имали диадеми, обсипани с брилянти, по европейски модел, но някои от тях ги поръчвали във формата на "кокошник".

12

Анонимен

преди 5 години

Да бе, голяма дискриминация е това, че някои са грозни. Да съдят природата, какво им е виновна ФИФА?

11

Шопо

преди 5 години

Да,бе ! Що им е на жениците ??? Сгодни убавици и ония неугледните ги е яд ! По-ли е убаво кръкандето Юнкер да гледаме !!! Малиии,ама вчера се беше наклюцал !!!

10

Един

преди 5 години

Kотетата са се натокали, наконтили и прочие, за да се харесат, да получат някой комплимент, възхитен поглед и евентуално да ги покажат по телевизора. И излиза една недоклeцана банда дето си мислят, че са умни само щото са грoзни и обяснява, че това е лошо. Марш в кочинaта!

9

ПРАВИЛНО!!!

преди 5 години

Да се вземат мерки!Предлагам, на някой от следващите големи мачове да направим женски десант на стадиона, да изкупим повечето билети и, ако някой мъж все пак успее да проникне на стадиона, да го пощипваме и пляскаме по тук и по там, та да види хубаво ли е! :))))))))Нямам нищо против камерите да показват, че съм хубава, но на нахалнотомъжко племе от време на време трябва му се случват неща, подобни на тези, които те причиняват на жените. Да им бъде за акъл, за вразумяване и за майтап!

8

Аз

преди 5 години

Бааааа си тъпите лицемерки са тия откачалки? За кого мислят се кипрят тези женици и позират? За лесб ийките, за марсианците? Аз викам да забраним на жените да ходят на мачове, и на всички видове спорт. Да си стоят у къщи със забрадките като арабелите. Явно фе совете така са решили проблема с дискриминацията, ще трябва да се поучим от тях

7

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината на един от мачовете паказваха един закръгленичък руснак с това което рускините си слагат на главата . Традиционна като коронка,не знам точно как се нарича. Може би това е решанието.

6

маркиз дьо саП

преди 5 години

Никой не обижда жените с подобни кадри, напротив. Явно тези така наречени феминистки са грозни и дебели. Съответно ги тресе люта завист и женска злоба. Ей,феминисти! Започвайте тренировки и диети, ако имате воля. Ако нямате, си мълчете и не се опитвайте да ни лишавате от правото да гледаме нещо красиво!

5

Анонимен

преди 5 години

Ами като играта на терена не става за гледане, човек поне да види нещо хубаво.

4

Миро

преди 5 години

До Анонимен 5Ако показват грозни жени, тогава ще се оплакваме ние, мъжете :)