43

Щерю

преди 5 години

Гледай ти - грозните жени не искали да показват по телевизията красивите жени...Що за идиотщина е туй, бре!?!

42

Анонимен

преди 5 години

Какво ви пука бе, нали порното не са го забранили.

41

Анонимен

преди 5 години

Да, време е да ги сменят с транссексуални.

40

Анонимен

преди 5 години

Хахаха. Били проява на сексизъм, защото не показвали грозните мутри на феминистките. Някой виждал ли е въобще хубава феминистка? Лесбийки или жени, които не могат да си намерят мъже.

39

Iceblast88

преди 5 години

Преди да се предприемат каквито и да е действия към, каквото и да е искане на феминистките, трябва да се изчака и да се види - дали грозогрухтелите ще успеят да осъдят еволюцията за това, че са с ген на кророзъбели и, че имат останали гени сходни с тези на грознохипозавър тлъстакус. Когато осъдят еволюцията тогава да се предприемат необходимите действия. Ако ли не то всичките им искания са невалидни.

38

Анонимен

преди 5 години

Полека лека работата отива към забулване и шериат.Ето чудесен пример как малка група пискливи комплексари и комплексарки ще ни върнат в развитието.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35...porazhodi se iz Skandinavskite strani...Poproceti im zakonite...Puk posle ne se cudi zasto metastazite na Sorosh se opitvat da ni nalozad dzenderno obrazovanie i feministki.../femiNAzi/ zakoni i u nas...

36

Анонимен

преди 5 години

Feminizma umria prez 70-te... sega sa se pruknali semiNazi...

35

някой

преди 5 години

Освен това трябва да се забранят клиповете на красиви певици, филмите с красиви актриси, художествената гимнастика, волейболът и леката атлетика. По тиви-то да се показват само щангистките и бабите, продавачки на пазара.

34

Анонимен

преди 5 години

Последните 20 години ФИФА правят всичко възможно да представят футбола като "изтънчена" игра за джентълмени, подобно на тенниса и формула 1. Което е меко казано абсурдно, футбола е игра за средната класа,(едно време беше за работническата ). Когато групи мъже в компаниий по 5 -15 човека, които са си бачкатори се събират на мач, те искат да пият, викат, псуват. По презюмция 50% от хората по трибуните са расисти и сексисти, тава си е таргета на спорта. Кой човек си е водил детето на стадион.никой

33

Анонимен

преди 5 години

Сега имам много работа. Доста по-късно ще вляза тук да видя какво още сте написали и да се опитам да разбера защото толкова много се гневите на някакви групировки, които са се обявили за феминистки, от които нищо не зависи и които са по-скоро забавни, отколкото досадни. Феминистки днес няма! Имало е някога. Но явно има много мъже, които са наплашени и озлобени. Причината обаче е неизвестна. Сигурно се сърдят, защото много неща не се случват само като тропнат с крак и кажат "Мамооо, искам!" :))

32

Анонимен

преди 5 години

най-после намериха лошото на руснаците, а то много хубави впечатления, особено англичаните викат направо- нашето правителство лъже, тук всичко е прекрасно !! а то жените им били хубави!!! как така! по хубави от баба МЕЙ??

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Баба ти е била феминистка. Тероризирала те е много и затова сега реагираш така! :)

30

Циник

преди 5 години

Мда.... хубавите фенки ... са потрошили куп пари да се издокарат с надеждата, че поне за миг камерите ще се спрат на тях.В природата на мъжките ( и аз съм между тях ) , е да "засичат" женски с външни белези - обещаващи здраво поколение.*** не - вгорчените от собствената си грозота феминистки - искат - всички жени да са като тях! Набутани в 3та глуха..ненужни никому.Предлагам вместо красиви фенки - в кратките мигове - да се показват - пуритански цитати от библията за целомъдрие и самобичуване!

29

Анонимен

преди 5 години

доживяхме!!!!!!!!!!!! ценности европейски!!!! ужас!

28

Анонимен

преди 5 години

Феминистките организации обикновено са населени с кошмарно изглеждащи същества тресящи се от злоба защото са грозни и глупави.ПОвечето от тях са с някакви заболявания освен физически и психични (например в едно тяло живеят няколко различни пола,крос спирити,халф ***,бек жени и фронт мъже).. Нищо феминистко няма в това една жена да си ампутира гърдите или да си присади ***.

27

Анонимен

преди 5 години

Да не се показват красиви жени искат само грозните жени.Горките но те не разбират че пак няма да станат по красиви и ние мъжете пак ще се наслаждаваме на красотата на футболните красавици по трибуните и ще изпитваме емоциите на футбола заедно.

26

По-по-най

преди 5 години

Тишината в спалнята и Татяна Дончева... епизод 2 :)

25

юбералес

преди 5 години

Мдаа, феминистките явно са грозни.

24

Анонимен

преди 5 години

Ами на входа да им раздават по един чомбер , да се крият, че да не ги грабнат измайлтяните.