13

Слава Украiни

преди 5 години

Даваш по морду на РУСИЯ, это ПРИЯТНО! СЛАВА ГЕРОЯМ АТО СЛАВА!

12

до ПиринскаМакедония

преди 5 години

Нямаш си идея, колко грешиш.Там за където си тръгнал, надявам се ние вече се връщаме.

11

Анонимен

преди 5 години

Браво на нашите братя македонците !Вън руския империализъм от македонските земи !

10

Име

преди 5 години

боре, признай си любовта към серж и си се вземете най-накрая, стига се крихте от жените си!гей браковете не са забранени от съда ви на "зидаро-мазачите!! :-)))

9

Пиринска Македония

преди 5 години

Сега вече българчета патриотарчета ке требе веке да свиквата с факта , че ние сме македонци ,а не българи .И имаме право като македонци в България на всички човешки права , а именно право на сдружаване , на манифестации и събори , на весници ,радио и телевизионни програми , на черква и училища , на културни, обществени и политически формирования и т.н.Нали се подписа Договора за добросъседство ? И повече да не ви чуваме да ни нападате .Ясно ?

8

Име

преди 5 години

присъединяването към алиянса не дава никакви гаранции срещу поделяне по "братски" на територии. в.ж. кипър. другарят борисов е от партята на зайко-кукурайко и световня *** цоцоализъм, където пак са блеснали житата... начело със серж. :-)))

7

Анонимен

преди 5 години

Върни сужука бе.

6

Позор

преди 5 години

Б Б репортува пред САЩ,задачата е изпълнена,а България кучета е яли.

5

Анонимен

преди 5 години

Хубаво ги поздравява, ама ЗАЩО НЕ ГО ПОКАНИХА при подписването, като е заслуга на българското председателство? Или те май не знаят. :)

4

Анонимен

преди 5 години

Напиках се от възторг като прочетох какво е написал нашето генийй г-н Борисов.

3

БЪЛГАРИН

преди 5 години

БОРИСОВ , НАТО ЩЕ ОСРЕБРИ ЕНЕРГИЯТА , КОЯТО ВЛОЖИ ЗА МАКЕДОНИЯ ,ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СИ КУПИШ ОСТРОВ В ГЪРЦИЯ . ТИ СИ ПРОДАЛ СЪВЕСТТА И МОРАЛА СИ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА .ГАДНЯР

2

Анонимен

преди 5 години

Добре, че Македония поиска да влиза в НАТО и ние по стар шуробаджанашки навик решихме да ги уредим да членуват и да пазят САЩ от Русия ако Путин реши да напада САЩ

1

Българин

преди 5 години

Добре дошли, приятели и съседи!Да се готви и братска Украйна!