9

zfgdfh

преди 5 години

Като няма къде да паркирате, ще си купувате гаражи. Аз така правя, не ми е приятно да давам пари, но това е част от живота в града. Тротоарите не са за паркиране. Знам, че е достатъчно широк тротоара, но там 2ма човека не можеха да се разминат, защото колите спират много напред. От тротоар 4 метра, за пешеходци остава 50 см.

8

кмета Янчулев

преди 5 години

...даването на терени за застрояване в замяна на "дарение" на апартамент или равностойността му в евро ? за получено разрешително е редовна практика в ВСЯКА ОБЩИНА НА СОФИЯ...все едно земята е на мизерните им родители!! А сега кажи ми що не му дреме за междусградната инфраструктура.... Че накрая и пенсия им осигурим.... за "чудесната работа" през годините!! Скапана държава на схеми и корупция!!

7

Незнайко

преди 5 години

100% караваната принадлежи на някой "Хайзенберг" от Дружба :)Say my name!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Важното е че сме стабилни и че обединихме Западните Балкани със Северна Македония.И купуваме гръцки острови и вили за любовниците в БарЦИлона. Е, не е всички де. Само тия, които са ги галили три папи по празната Тиква.

5

До Focus Revolution

преди 5 години

Няма значение дали са столичани или не. Има значение, че имат право на глас в местните избори. За това София стана пълна ***. Аз лично не познавам човек гласувал за Фандъкова, ама ей на, явно някой я избира. Резултатите са видими - ориентало-африканска столица се оформи за 15-тина години.

4

Навсякъде там

преди 5 години

Не само по платното на "Солунска", но и по платното на преградената ул."Граф Игнатиев" има нахално паркирани автомобили, които още повече затрудняват преминаването. Днес около обяд на пресечката на "Граф Игнатиев" и "Раковски", един синковец беше паркирал точно на пешеходната пътека и беше отишъл някъде. За млади хора беше горе-долу възможно да пресекат, но не и за възрастни, защото там бързо се сменя зелената с червена светлина. Докато заобиколят нахално паркирания автомобил, и стане червено!

3

Focus Revolution

преди 5 години

В Дружба2 не живеят "СТОЛИЧАНИ" и никога няма да живеят...Коментарите са излишни!

2

А на ул.Солунска,

преди 5 години

точно на пресечката с ул."Ангел Кънчев" текат гръмовити ремонти. На това място уличното платно на "Солунска" е затворено с тенекиена ограда. Можете да продължите в посока към пл."Славейков" само по северния тротоар, където е направен дървен мост. Но точно там днес, към 11.00 ч., някакъв де//бил беше паркирал голям бял микробус! Мостчето беше недостъпно, защото западно от него, тротоарът е непроходим.И хората бяха разместили тенекиите, преграждащи уличното платно, провираха се през тях!

1

Анонимен

преди 5 години

Големците от Капитал форт там са обособили паркинг.