20

селяни с колела

преди 5 години

И как, уважаеми пишуещи по-долу, ви донесохме "джунглата със змиите, заразите и опасните дървета"!? Предполагам, че това са общински мери.

19

любопитен

преди 5 години

До 19Ти кво населяваш?

18

Анонимен

преди 5 години

... и дупетати!

17

До 18

преди 5 години

Населяващите големите градове, които са без възпитание и култура, са основно домъкнали се от села и паланки ***! Да си бяха/хте стояли по местообитанията!

16

Чиновник

преди 5 години

Добре, че се появиха такива платформи, които дават на простолюдието трибуна да мучи и да плюе и да се мисли за голямата работа.

15

Курцио

преди 5 години

Поредната поръчкова статия- някой иска да прилапа апетитния парцел, за да построи нещо, както вече се случи на ъгъла на улицата!За да го направите, ще измислите , че и динозаври има, егаСиТази земя е университетска собственост, и е отчуждена още 60-те години, а последните 10 някой се налапа- то не бяха търговски центрове и офис сгради и кръчми за учащите..Ректор ли, кмет ли, архитект ли, не се знаеЗасрамете се-нищо няма да занесете в гробищата!

14

Анонимен

преди 5 години

Не, става въпрос за хората без възпитание и култура, населяващи големите градове, но с манталитет на ***!

13

крали Марко

преди 5 години

Голямото село ревнало,че си развъдило змии!Ами ловете си ги бе..аз ли да дойда да ви спасявам умирисаното село!Навсякъде вони на канал пълен с л**

12

Анонимен

преди 5 години

Те в София и Пловдив не се къпят, смърдят от километри, със дрехи от комунизма или такива от най - евтините китайски магазини, вие чакате да си поддържат жилищата и градинките чисти.... Мисия невъзможна! Отпадъците ги хвърлят през терасите си...

11

vlady

преди 5 години

Сигнали следва да се подават до компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

10

Анонимен

преди 5 години

До Мен 3Провинциалист- интелигент?!?!?!Стига глупости!!!!

9

Мусайбе

преди 5 години

Жунгла!То кат идна жунгла!

8

до 62

преди 5 години

Може да има тук там някоя змия в Лаута нормално е, но чак пък да е пълно... Като се има предвид, че в България повечето влечуги са защитени, какво предлагаш?

7

123456789

преди 5 години

диво животно нямали

6

П.Петров

преди 5 години

Бас ловя, че подаващата сигнала е от село. И там е жабясало, пълно със змии, гущери и жаби. Ходи си на село, моме! Остави ни гражданите да си живеем в София!

5

Анонимен

преди 5 години

В Пловдив също е пълно със змии в парк "Лаута" и ж.р. " Кючук Париж "... Не се поддържат районите с тревни площи. Освен това е пълно с гущери и бездомни котки.

4

Само

преди 5 години

не разбрах къде точно са змиите, щото в заглавието явно за да стане интересно нещо се загатва?

3

Мен

преди 5 години

София винаги е била и ще си остане, генетичният материял на столицата е кофти. Колкото и нови гени да дойдат от градовете с традиция и интелигенция шопския надменен кореняк-ceлRндур ще ревне че му пречат. Така и не им стана ясно, че хората с образование не се конкурират с тях за продавачки в мола, маникюристки и таксиджии....

2

Анонимен

преди 5 години

Това ли е европейска столица ? :)

1

До ВЕльОВА...

преди 5 години

ИДЕТЕ СИ НА СЕЛО, МОЙТО МОЧМИЧЕ, ОСТАВЕТЕ НИ ДА ДИШАМЕ СПОКОЙНО...СЪС ЗМИИТЕ, ЛОКВИТЕ И ПР. ...ИДЕТИ СИ!!!!