80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Лалугер- *** и ***. Нищо човешко не ми е чуждо.

79

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88. Тук не става въпрос за предблоково пространство. Това е район само с университети и половината терени са общински, а другите частни. Нямаме права да пипаме общинска собственост за каквото и да било. И да питаме, отговора е отрицателен. Минала съм по този път. По селата е съвсем различно. Моля, не изразявайте мнението, когато не сте запознат с правилата в град София.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен АЗ СЪМ АВТОРА НА СИГНАЛА. Вие познавате ли ме, за да ме класифицирате като кифла и патица? И откъде знаете, че съм дошла от село? Като гледам начина Ви на изразяване ми става болно, че тази оскотяла държава е пълна с безмозъчни същества като Вас. И, ако имахте поне малко образованост бихте забелязали, че не е нормално в една европейска столица да има занемарени места като това. Всичко изисква поддръжка. А именно- частната собственост е неприкосновена и няма как да вляза да изчистя.

77

анонимен

преди 5 години

До маларт.Не се ядосвайте! Това са българите- злобни и прости. Нали на тях всичко им е уредено. Не се засягам от хора, които са на много по-ниско ниво от моето.

76

маларт

преди 5 години

Жената изразила гражданска позиция, а в коментарите пълно с хули и обиди към нея. Матриалът е лош и промяна с него е тдудна мисия

75

Tia

преди 5 години

Zaglavieto ne otgovaria na materiala. Elementarno pravilo v jurnalistikata. Prestante da nasajdate omraza i negativizum s takiva grumi zaglavia!! p.s. prostete za latinicata

74

Анонимен

преди 5 години

УЖАСТТТТ с мното Т-та накрая!Пати.цата, подала сигнала, май цял живот е живяла в провинцията, и като се е довлякла в големото село, не може да повярва, че има дива растителност.....УЖАСТТТТ, голем УЖАСТТТТ!А, да, това било частна собственост. Ми да не ходи там, някой да я кара? Нали баш сел.яните реват, че в имота си можеш да правиш каквото си поискаш?И драги джурналя, много ви моля - не превръщайте сайта в публика за истерични кифли.

73

преди 5 години

Добро утро Виетнам...Днес хитовете ще са Дриско, Гаврагана .....и още кючек мусака с дебилена салата...

72

Iceblast88

преди 5 години

А колкото до стълбовете - това касае най вече вас и вашата безопасност. Не чакайте на общината, на нея не и дреме за вас, така както на вас не ви дреме за останата България.Всеки блок има събрани пари от входа, все за 2 кофи с боя трябва да имате - хванете се и боядисайте сами стълбовете. Извикайте ел. техник да смени крушките с ЛЕД и да оправи жичките. Иначе ще си стойте на тъмно до 3030г. Не може само изисквания, трябва и малко напън. Пък тъкмо ще имате повод да искате по ниски данъци!

71

Iceblast88

преди 5 години

Ние от провинцията нямаме такива проблеми пред блоковете си, защото си разчистваме сами, поддържаме си градинките сами и не чакаме неволята. ПП: Шопи, няма как все хората от България да са ви виновни, за това, че сте оставили пред вашия дом да стане бардак! Събота и неделя вместо да ходите да взимате буркани от роднините си, хванете се и разчистете. Ако пък наистина сте кореняк шопи - какво правите почивните дни, че неможете 200 кв.м. да изчистите? Нали сте велики, изчистете си тогава!

70

Америката

преди 5 години

До БобиПо Амазонка и Мисури има АЛИГАТОРИ.........и кобри.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"що дирите тук бе" - прекрасен книжовен език!И какво като си софианец!? Аз също съм такъв, но не малко от приятелите ми са от провинцията и са изключително добре образовани хора. Този абсурд офия срещу провинцията съществува, заради умствено ограничени хора като теб!

68

Боби

преди 5 години

В България само чесане на езици (и ***) и абсурдни оправдания за несвършена работа! В конкретния случай е даже комично - джунгла с лиани, змии, блата и крадливи диваци. Сигурно и крокодили има. Още по-потресаващо от литературните напъни на дамата (която явно досега не е живяла в България и не е наясно с местните реалности) са безумните оправданията на общината. Няма смисъл да коментирам това положение на полуразпад във всички сфери на живота и пословична простотия в която сме затънали здраво

67

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 66Това за тварите го разбрах,напиши нещо друго,което не си прочел във сутрешния вестник.

66

Всяка столица

преди 5 години

Всяка столица си има проблеми, разбира се и София също, и те не са малко. Но въпреки това, града е прекрасен и аз го обичам истински. В София идват всякакви хора, които имат хищническо отношение - считат, че трябва да изсмукат всичко от него, обаче го мразят, защото са тук по необходимост и се усещат жалки. Има и много други, които успяват да се впишат без излишна провинциална злоба.

65

Анонимен

преди 5 години

Ами като не ви харесва София , що дирите тук бе т.нар.Столичани , освен да плюете и злобеете друго едва ли правите.Аман от провинциалисти.

64

Елеонора Ганева

преди 5 години

В София, "Красна поляна" 2ч., пред бл. 223, вх. В е същата джунгла + течащи фекалии води стичащи се по улицата от римските къщи, които нямат канализация! Жалко че не зная как да Ви кача снимки тук!

63

Анонимен

преди 5 години

Е, ама в Банкя не е така!Я отидете и вижте последните години какво е направено!Мин.50-60 милиона са вкарани така, че мизерията в други части на София /България/ няма никакво значение.

62

Анонимен

преди 5 години

Щирлиц,личи си че ти си от най противните твари.

61

Анонимен

преди 5 години

Щирлиц,личи си че ти си от най противните твари.