41

к

преди 5 години

До Питърпич Мъст е обикновен еврейски шарлатанин и измамник !Мъск няма дори завършен колеж !Изказванията му са меко казано смешни, например:- искаше да взриви атомна бомба на Марс за да промени климата - искаше да строй скоростен тунел с капсулки с хора- искаше да прави туристически полети в космоса при положение че ракетите му още използват Руски двигатели и потроши повече сателити отколкото успя да изведе на орбита- за смешните му електрически коли и камиони няма да отварям дума

40

к

преди 5 години

ама не .....!каква е тази гадна расистка пропаганда - бял Американски тюлен !не можахте ли да намерите некоя "Черна Пантера" за снимките ?

39

Питър

преди 5 години

Децата са били упоени, увити в мушама и с кислородни маски, докато са вадени. Герои са, защото не са изпаднали в дива паника в предишните седмици. По време на спасяването истинските герои са били именно спасителите. Колкото до Мъск, пишещите против него имат право, тъй като още преди да отиде в Тайланд беше ясно 1. че си прави евтин пиар, за да задържи разпадащия му се бизнес с колите и 2. че самата подводница технологично не би могла да свърши работата, с която той желаеше да се похвали

38

До номер 34

преди 5 години

Тайланд никога не е била колония. Това е факт, с който тайландците се гордеят много.

37

123

преди 5 години

Браво на децата. Аз съм бил в такава пещера на разходка с гидове и всичко. Навън беше 35 градуса, вътре 10-12. След няколко часа вътре ми беше доста студено, а бях прилично облечен. Децата са куражлии щом са издържали толкова време. Не разбрах какво общо има русия с цялата работа, та пишете тъпотии на килограм. Вярно че затова ви се плаща, но все пак...

36

Take e

преди 5 години

Хората строили цивилизации, обединявали се за каузи и дошъл варварина *** с чаршаф на празната си кратуна и почнал да руши и убива .... Ейнджънт ориндж върху парапитеците и дано всички деца и тренера излязат невредими, както чилийските миньори преди време. Жалко, че един спасител загина, РИП.

35

Анонимен

преди 5 години

Прекрасно и вдъхновяващо е, когато хората се обединяват в името на нещо добро! Поклон пред спасителите! Браво на смелите деца!

34

Анонимен

преди 5 години

Навремето Русия спаси Тайланд от британската колонизация и сега Тайланд е развита държава, няма нужда от найлона на британските колонии.

33

Панко

преди 5 години

Чета статията, чета и коемнтарите. В тоя сайт само шизофреници ли пишат? От 30 коментара към момента, 4-5 имат някакъв смисъл и логическа връзка. Един пише нещо на руски, втори намесва Илън Мъск (???), трети няма връзка с главния мозък. Забава до зори.

32

Анонимен

преди 5 години

Ако Британия беше приела предложената от Русия помощ нямаше да изпадне от Европа.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонименспукан найлон, ако бяха приели помощ от ЕС нямаше да се случи трагедията брекзит

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАйде да се разкараш с тия руски драсканици, а ? Каквоооо.......................Много си про ст да знаеш !!! Браво на спасителите на децата и на самите деца !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Колко лесно стават нещата когато има разбиране и взаимопомощ...Ако се мисли за хората нямаще да има трагедии като тази в подводницата Курск където ако Русия беше приела международната помощ оцелели от взрива можеха да бъдат спасени

28

vse edno

преди 5 години

сдухани онанисти, темата е дечицатавж пещерата, а коментарите ви са.....жалка нация!

27

Анонимен

преди 5 години

Пусть бегут неуклюже найлониты по луже, а Тайланд уже дети спасил

26

18

преди 5 години

Успокой се зайо, успокой се. Зимай високотехнологичната найлонова тръба и кевларовия бидон и ще си най-големата фърфела във вилната, пардон диво кемпинговата зона.

25

Българин

преди 5 години

Герои!

24

Анонимен

преди 5 години

До 21хахах крадена ОТ русия... обикновено е обратното... Русия открадна ядрената бомба, открадна совалката на НАСА, дизайните на Фиат и какво ли още не :) никой не краде от Русия защото просто няма какво.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонименхахахаха найлон

22

до 7

преди 5 години

Какъв е вашият манталитет?