49

С5

преди 5 години

Предложение ББ да я махне от заю министър и с тази фамилия да я направи посланик в Турция.!! Ще угоди на Везира да му прати Султанка!!..има да му баят от уплах на везира..що работа ще отвори на ходжите

48

Шменти капели

преди 5 години

Оставка на заместник министърката! Проверка на цялата дейност на въпросната фирма!

47

абе ..

преди 5 години

абе тази корКУРдилка не ходи ли в Бразилия , да ги разказва за нашите успехи с инвалидите?? Нещо съвсем се покри случаят , както и на онази невеста която бе в САЩ за торба пари.Оная поне хубава... заслужила си бе ходенето.Ама тази??филм ли са снимали с еня в Бразил?или са я използвали за борба с терористи.Видят я и се предават.С кой да хвана бас на каса с бира,че този трагичен случай ще се потули! Че ББ го е страх от Огладнелите Патриоти и няма да я изгони

46

нпо вън

преди 5 години

ВСИЧКИ НПО-ТА САМО НА ЛИЧНО ФИНАНСИРАНЕ, А НЕ ДА ИМ РАЗДАВАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА, ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ "ПРАВИЛНИТЕ" РЕШЕНИЯ НА ПОДОБНИ ВЛАСТИМЕЮЩИ! СТИГА ХРАНИЛКИ ЗА НПО-ТА, КАКТО ВИДЯХМЕ ПО СВЕТА МАЙ ТОЧНО ТЕ ПОДДЪРЖАТ ДАЛАВЕРКАТА НА ТРАФИКАНТИ НА "МИЛИ БЕЖАНЦИ"? ДА СИ ГИ КАРАТ У ТЯХ!

45

бачо Илия

преди 5 години

До садомазоДобри хора са тези родители ! Нека богатее каката.

44

Анонимен

преди 5 години

Защо една успешна бизнес дама,ката то тая с татаро-монголската мутра,трябва да се бута в политиката? Дали защото не става за нищо друго или защо в България политиката служи на бизнеса или обратно?

43

Анонимен

преди 5 години

Та нали точно тези "национално представителни" организации получават тлъсти суми от държавата, за да бранят интересите не на хората с увреждания, а на този, който им плаща?

42

Анонимен

преди 5 години

Според смените дет ги описаха фирмата й не охранява строежа,койт се извършва поради простата причина,че по времето когат се извършва ремонта или работното време за извършване на ремонтно-монтажни-строителните работи на обекта тоз обект се охранява от НСО служебно по задължение кат обект от държавно значение-държавна сграда задължително охранявана от НСО по всяко време и времена,а защо нейна фирма или как там обяснена още с внуците й охранява такава сграда през ноща неизвестно,как писмото е мило.

41

СГ.

преди 5 години

Много хора знаят много неща,но много хора ги е страх от власта и си траят.Просто споделяйте своите виждания смело, изпратете вашите страхове и коментари до Лондон,Париж,Брюксел и Берлин - пълно е с разследващи журналисти и смело. Използвайте втори IP. адрес за да не бъдете заловени и така ще се преборим с политическата мафия. Повярвайте ми само един Бойко Борисов е безсилен.

40

Сг-групопострадалия

преди 5 години

Немога да си обясня какъв му е проблема на тоя български народ??? Та нали всички ние плащаме на родната полиция да ни бие и изтезава и в същото време да закриля крадливите политици които грабят бият убиват и дерибействат по дръзко и нагло дори и от времето на башибозуците.

39

Шопо

преди 5 години

Бащата на внуците и е ЗЕТ !!!

38

изпатил от СГ-груп

преди 5 години

Аз искам да разбера само едно-истина ли са слуховете които чувам , че Султанката е била управител или собственик (незнам повтарям само ,че се носят слухове) -на фирма за събиране на дългове -СГ ГРУП (СВЕТИ ГЕОРГИ ГРУП). И при фактите колко много българи са били изнудвани,тормозени,и унижавани от въпросната фирма(в това число и аз) ,то тогава кой и защо я издигна до този пост във власта?

37

Анонимен

преди 5 години

Работата е ясна. Печелиш конкурса за строителство и после задължително наемаш фирмата Х да охранява докато тече строителството. Корупция до дупка и до 6-то причастие.

36

1

преди 5 години

До Вуте, султанка валиде.

35

садомазо

преди 5 години

Султанкината мафия източва бюджета, но те искат да си остане.

34

До сайта

преди 5 години

Уеажаеми dnes.bg по закона за общ. имформация имате право / ако ви стиска/ да получите и предоставите на нас читателите информация за: каква е тази фирма,щат,дейност,какво досега е охранявала,стойност на договорите,колко са от държавни поръчки,платени данъци,...и много въпроси от този сорт.Чакаме да научим.Така ще спечелите само нашето уважение. А,стиска ли ви??/ Може да ме изтриете..сигурно/ но въпросите остават

33

Джендър Потриоти

преди 5 години

Джамийски е избран от партията на *** ( Бареков) и след това мигрира при " Пърдиотите" На това му се казва *** политик

32

Анонимен

преди 5 години

Интересно,че в никоя от статиите не се задава въпроса КАК е загинало това момче?Проверява ли се версията за умишлено убийство?Извършва ли се аутопсия?Предполагам,че пак ще измъкнат някоя лъжлива версия,като онази със самоубития.

31

скрито покрито

преди 5 години

ако не бе пострадало горкото момче, нямаше да се знае нищо за тази Супер Охранителна фирма ползваща 2-*** човека.Хора пълно е с такива фирмички,кото са се нагласили и ни източват.И нито една от тях не е случайна.Едни санират,други охраняват.трети ремонти правят, други доставят закуски на завишени цени,има и доставящи крерокси под наем- на цена 6 ст на копие като хартията е за сметка на държавата..печелят о един ксерокс на година по 5000 лв..и много много такива.Кърлежи!ББ-прочети бе тук..

30

логика..

преди 5 години

нямало е никаква нужда от тази охранителна фирма.След като на смяна са и то само вечер 2-*** младежи. Целта е чрез фиктивно присъствие да се лапнат едни МНОГООО бари, част от които ще се върнат по веригата в партията хранилка.Айде смятаме ..8 човека "охранители" студенти и понсионери , на половин щат по 300 лв- 2500 на месец.Ако ремонта трае година около 30 000 за заплати и всичко. Не са въоръжени нямат радиостанции- държат връзка с телефоните си.И около тях пълно с НСО. Цел-Гуша за ББ