38

:)

преди 5 години

Миков много да не критикува ,че Корнелия ще го извика насаме, да се разберат по мъжки.А тогава едва ли ще има смелост,като по БТВ.

37

Анонимен

преди 5 години

До до хафен ди кукуМалееее, колко си зле

36

важното е

преди 5 години

Е ми искайте ОТАВКА.може и на ердоган

35

Анонимен

преди 5 години

Ако Мая ,Корнелия и Татяна Дончева се обединят - никой ,дори и от мъжките "мъже"не може да им се изпречи , крайно време е силните жени да управляват Бг ! другите по пол докараха държавата до упадък , *** хем страхливи,хем алчни ,хем подмолни ,хем безкруполни и безжалостни.

34

Анонимен

преди 5 години

А за Герб нищо критично! Само срещу Нинова! Цялата ДС глутница е така! Освен гербаджиите и пишман патриотите - Миков, Първанов, Станишчев, Мерджака, Фонтан Петков, Бураджиева /потомствената убийца на ген. Луков, метресата на Доган Варелия В. и още цял легион мафиоти и шaфрaнтии! Скоро споминалия се Десар Димитров - и той там! Направо се изпусна от кеф в една ТВ, как гербаджиите я натиснали за Техноимпекс и щели да я гонят докато той не доживя....!

33

Анонимен

преди 5 години

Гледат да я провалят! Иначе знаят, че освен за параван на Буко Тиквата за друго не стават.По места е пълен бойкот и на изборите едно събрание не направиха. Мечтаят си за Първаноглу!

32

Анонимен

преди 5 години

Ако Миков успее Борисов сигурно ще даде курбан.

31

Анонимен

преди 5 години

Досега никога не съм гласувал за БСП. Мислех да гласувам за тях сега. Но ако старите динозаври се върнат на бял кон - няма да стане. Миков и дружината му не разбират ли, че те са причината хората да се отдръпнат от БСП?

30

Анонимен

преди 5 години

Който и да дойде след герберите,все ще е по-добре.И не виждам за какво има да спорят,като не харесват Нинова да я сменят,те не са диктаторска партия като гербаджиите!

29

Анонимен

преди 5 години

Когато Миков беше лидер на БСП, партията му спечели 15% на изборите за НС.Когато Нинова стана лидер на БСП привържениците на партията станаха 28% на последните избори.Такива като Миков и компания ще затрият БСП.Не знам Борисов ли им плаща? Това, което правят е пагубно.

28

Калеко Алеко

преди 5 години

Прав е другаря Микав да се жалва така ... Дамата от с.Крушовица, май е на път да приватизира и Партията-Майка, както направи с Техноимпекс ... !!!

27

Токту

преди 5 години

Миков беше най-некадърният лидер на БСП, който докара партията до 9 процента рейтинг. При него БСП имаше 40 депутати, а сега са 80. И това недоразумение дава акъл. Виж си мизерията, бе, льольо!!

26

Анонимен

преди 5 години

И кой е алтернативата на Нинджата в БСП? Да не би да намирисва на власт и старата глутница освирепя!

25

Лелка Зелка

преди 5 години

Корнелка си плете кошницата и хич не и е до БСП

24

месара

преди 5 години

другарката "истина" нинова на другарски съд! тя не е политик, тя плюе, заяжда се, критикува, организира протести,......, всеки и всичко! това неино държане е резултат от махленския и манталитет, и липсата на мандри и агнета, глад гони "любимата" партия на българина!

23

гост

преди 5 години

Не можах да разбера седесарката от БСП ли е или от ГЕРБ,щото в устата и е само Бойко Борисов???????????????

22

до чичо Гошо

преди 5 години

Е, тя ако трябва да разкара олигарсите трябва от себе си да почне.

21

Дядо Поп

преди 5 години

А Мишо да спре да пие.

20

БГ

преди 5 години

За *** седесарката ли става дума????????????

19

Пенсионер

преди 5 години

До чичо Гошо 17 Чичо Гоша , аз съм ти дядо и ще ти кажа, че нямаме никаква нужда от БСП.Българите прогледнаха.