17

Анонимен

преди 5 години

Работодателите които генерират мизерия....много точно мнение!!!И с 1000лв.не се живее!Като се има в пред вид че у нас храната е по скъпа от Германия и Испания.....а новите коли се увеличават.Регулация няма от държавата.Синдикати само по телевизията.Резултата го обира човекът.

16

manwithnoname

преди 5 години

Напълно съм съгласен с повечето мнения тук.Може ли само някой да ми обясни по какви направления отиват парите от осигуровките които плащаме ?

15

Анонимен

преди 5 години

Лека полека нещата ще си дойдат на мястото.В много сектори се чувства остър глад за специалисти,ако работодателите искат да имат бизнес,ще трябва да се съобразяват с реалностите-,а те са че с 1000 лв.заплата не се живее и че с осигуровки на минималната пенсии трудно се раздават! Но все пак,не се ли намеси държават обречени сме всички на гибел и мизерия!

14

Мнение

преди 5 години

Минимална нетна заплата 500 евро. 2019 - 600 евро. Да фалират БГ работодателите, които поне тези пари не желаят да дават на служителите си. Освободената от тях ниша няма да е дълго празна. Работодатели, които генерират мизерия (а в същото време си поръчват автомобили по 250к) нямат място в България.

13

haha

преди 5 години

Е как ве, онзи ден по ТВ то двама кухи германци тръбяха че заплатите у нас били високи , а в Германия ниски .... муахххаааааааахаха, Баси тъпите катили. Според мен и в Германия са ниски , Една детска учителка взима 1200 евро заплата с тия пари не може да си наме мизерна квартира в голям град в Германия. Мед сестра 1600 - 600 квартира в най добрия случай и 1000 евро остават, за какво по напред?! Капитала ограбва навсякъде...но най много в БГ :)) Това е вярно...

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Не може да нареди да вдигат заплати,но може да нареди тотални проверки за осигуровки и присъствие в сив сектор.Или ще играят по правилата или аут опазара на труда!

11

Анонимен

преди 5 години

До +И на теб граматиката не ти е силата колега,а пък си се хванал на други забележки да правиш! Ама не е това темата!

10

Анонимен

преди 5 години

И българите бягат.Искат да живеят сега, а не да мизеруват.

9

Анонимен

преди 5 години

Последното изречение кърти.То и затова заплатите в България са мизерни.

8

+

преди 5 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ. НА КАКВО ВИ УЧАТ В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ???

7

Анонимен

преди 5 години

Като се заплаща ниско се намира друг платец.

6

+

преди 5 години

...Статистиката не греши: У нас труда се заплаща ниско!...Ало Петенце!Нещо граматиката ти куца. Тук ТРУД-хх Е ПОДЛОГ и се членува с пълен член - ТРУДЪТ, А НЕ ТРУДА!!! НА КАКВО ВИ УЧАТ В ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойко не може да нареди на частните фирми да вдигат заплати! Не мога д спонасям герб и мутрите, но в случая те не могат да вдигат заплати! Не се навивайте да таботите на минимални осигуровки и на малко заплати, колкото и да е трудно да намерите нещо! Така съвсем се обезценявате! Не бъдете ефтини!

4

Анонимен

преди 5 години

Труда се заплаща ниско,осигуровките пък се плащат на фантазия-почти винаги на минималната и накрая бачкатора го отнася от всякъде! А чорбаджиите изедници дебелеят и живеят на чужд гръб!

3

Н.

преди 5 години

Сигурно имате предвид, че трудЪТ се заплаща ниско.

2

богат беден

преди 5 години

СТАТИСТИКАТА Е ФАЛШИВА ЗАШТОТО БАТИ БОКО КАЗВА ЧЕ СМЕ СРЕД ПАВИТЕ ПО ПАРВИ

1

Н.

преди 5 години

Сигурно имате предвид, че тръдЪТ се заплаща ниско.