29

Факт!

преди 5 години

Мухахахахахахахахаха!

28

Геополитически

преди 5 години

Европа като субект не съществува. Близо 50% от територията на Европа принадлежи на Русия която заема повече площ от континента отколкото всички страни на ЕС взети заедно. В този смисъл Европа се явява просто придатък на Евразия която се владее от Русия и Китай.

27

Анонимен

преди 5 години

Европа - криза, неприятности.

26

Анонимен

преди 5 години

"Плащат се месечно на няколко човека, пенсионери. И на двама по-млади, които са плод на смесени бракове"----Пропусна да кажеш, че вероятно по-голямата част от тях са с психични отклонения, най-малкото с криза на личността.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Че как няма да го защитават, нали на него разчитат да им прокарва тънко и деликатно, но неизменно, политиката на разделяне и разцепване на свободния Свят?Днес туитнал нещо срещу ЕС, утре - срещу Меркел, вдругиден - срещу Мей, Турция, Макрон...и кой ли не!Само срещу един Господ Бог - никога нищо!Сетете се кой е той!КОЙто го "побутна" на изборите...

24

Анонимен

преди 5 години

Френският министър на финансите: Европа е в процес на разлагане.

23

Анонимен

преди 5 години

"Не мога да разбера част от пишещите тук какво защитавате този шут."----Най-интересното е, че про-руски настроените коментатори, защитават този шут.

22

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера част от пишещите тук какво защитавате този шут...Изобщо не ме интересува дали Америка е на първо място щом това е за моя сметка...С някой да не се е скарал още....откак е на власт само кавги...

21

Анонимен

преди 5 години

Според разузнавателна информация, финансирането на *** в този сайт излиза около 22 700 рубли, общо. Плащат се месечно на няколко човека, пенсионери. И на двама по-млади, които са плод на смесени бракове (с майка рускиня, дошла в България). Всичките са с координирани действия, с изключение на последния, който не познава останалите.

20

85982

преди 5 години

Каква е разликата с това да си си напъхал празната кратуна, наречена умнокултурна в д- то на дедо "филантроп"?

19

Анонимен

преди 5 години

"Така и не разбирам, защо си викате умнокрасавци, а не грантолюбители или родоотстъпници?"-----Значи според тебе не са родоотстъпници само тия които видно са завряли глава в зaдните части на Тръмп, така ли? Много неродоотстъпническо, няма що!

18

Другата гледна точка

преди 5 години

До Анонимен"Време е ЕС да създаде собствена военна организация. Без САЩ и без Турция."----------------Отколешната мечта на Мордорията....

17

Барселона

преди 5 години

Този ...неадекватният толкова беля ще направи за 4 год. че после десетилетия няма да може да се регулират поразиите...Мрънка клоуна а не вижда че отварянето на кутията на Пандора го направиха именно Те...САЩ.Дали са съгласували с Е.С. нахлуването в Ирак...или Либия.....Който поръчва музиката...той и плаща...

16

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Време е ЕС да създаде собствена военна организация. Без САЩ и без Турция. АаДо сега не беше създадена стабилна обща армия, защото се имаше безрезервно доверие на САЩ.

15

Анонимен

преди 5 години

"Време е ЕС да създаде собствена военна организация. Без САЩ и без Турция."----Кой човек (как му е руското име) те излъга, че европейците плащат за инвазиите на САЩ?По-смoтан коментар не бях виждал от години. А Турция пък с какво ти пречи? Защо не без Гърция?

14

85982

преди 5 години

"Всички културни и умни хора..."Забрави " красиви".Така и не разбирам, защо си викате умнокрасавци, а не грантолюбители или родоотстъпници?

13

Другата гледна точка

преди 5 години

Никакви мостове не рухват.Тръмп не е вечен.Поне не толкова, колкото му се иска.

12

Анонимен

преди 5 години

Време е ЕС да създаде собствена военна организация. Без САЩ и без Турция. Досега това се саботираше от англетата, но те след половин година ще са аут. Европейците трябва да плащат за армия която отбранява границите и територията им, а не за безумните инвазии на американците в Ирак, Афганистан и т.н.

11

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да посочи поне една сериозна причина да хресаме този клоyн Тръмп?

10

Анонимен

преди 5 години

Искахте Тръмп? На ви сега Тръмп! Всички културни и умни хора са против Тръмп! Случайност? - Не мисля!