69

да

преди 5 години

Тръмп се грижи да преебе целия западен свят.

68

хахо

преди 5 години

като ви 4ета глупостите мога само да кажа . българката, маика юнашка раждала е *** и продалжава да ражда.

67

Анонимен

преди 5 години

В момента всички са се съюзили срещу Тръмп,глобалистите си искат глобализма и затова казват,че "старите устои на надеждността се рушат".

66

Анонимен

преди 5 години

ИМА ОЩЕ ЕДИН ЕС - Евразииския Съюзнещата стават бавно, ама сигурно.

65

Анонимен

преди 5 години

А КОГАТО ТРЪМП СПРЕ ДА ПЛАЩА ЗА НАТО, КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ОНЕЗИ ХАЙЛАЗИ С ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ?Притеснявам се!

64

баба мара

преди 5 години

никакви врьзки сьс сащ европа може да си живее и без американците кога ще сиизнесат базите от германия от 1945 г са там сега пьк ес да си увеличи разходите заотбрана откьде на кьде кои ще ни напада та да купуваме ам орьжие и да пьлним гушите на впк на сащ чиито брокер е трьмп

63

Анонимен

преди 5 години

Ами до сега ЕС си плащаше за отбраната с послушание и приемане водещата роля на американците. Ако ще си плащат, обаче, ЕС може и да не слушкат, а да си изградят общи военни способности и собствена политика. За целта трябва да ЕС да е единен, а немците да прелеят малко пари към останалите страни от ЕС и да приемат, че във военно отношение Франция ще е лидер и ще координира тази роля. Така ЕС ще се балансира малко и ще бъде и по- организиран срещу руснаци, китайци и американци.

62

Панков

преди 5 години

эабравих да подчертая че,иэчакахаруснаците да стигнат границата наГермания и чак тогава эапочнаха биткатакоято "РЕШИ"според тях иэхода на ВСВ..Нещастни и подли ***...

61

Панков

преди 5 години

оСвикнали са да си эатварят очите предбеэумията на Тръмп........Ами те, така наречените Велики сили си эатваряха очите пред беэумията наедин друг клоун и накрая,трепереха ичакаха руснака да им вади кестените отогъня."КОГАТО ИСТОРИЯТА СЕ ЭАБРАВЯ,сеповтаря......."

60

Анонимен

преди 5 години

"В този смисъл Европа се явява просто придатък на Евразия"____________________________________Европа е най-западният, най-обикновен полуостров на мегаконтинента Евразия.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Вече не съм сигурен, че пред Европа има някаква възможност.

58

Дановски

преди 5 години

Късогледи са евролидерите, съзиращи причините за проблемите на тн цивилизован свят в Доналд Тръмп. Според мен причините са в системната криза, от която глобалистите трскаво търсят изход. Ето хронологията:От самото начало на 21-ви век Путин работи за възстановяването на величието на РФ и за победата на идеята за многополюсен свят;Западните елити окончателно разбраха, че въпреки санкциите и опитите да бъде отслабена Русия, еднополюсния свят губи почва;Дончо прави отчаян опит за преформатиране.

57

Анонимен

преди 5 години

Европа има три възможности:1. с Америка2. с Русия3. с КитайСложен избор - от кинтите до ценностите!

56

Анонимен

преди 5 години

Естествено че ще рухнат, либералния гей модел в Европа, няма никакви допирни точки с консервативния модел на Тръмп, зарагащ на разум, мъжество и твърдост.

55

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

54

Анонимен

преди 5 години

Рухват разбира се. А след тях ще рухнат и самите ЕС и сащ. Кой първи не зная. Няма как другояче предвид, че идеологията им за развитите и управление е "орел, рак и щука".

53

Анонимен

преди 5 години

Много скоро онези никому неизвестни старчета , които дърпат конците на половината свят , ще решат нещата. Дали ще пукне пушка или пък нещо друго , но ще има емоции.

52

Анонимен

преди 5 години

Нека "мостът" Сорос да падне най-напред!

51

Свободен българин

преди 5 години

До Геополитически- Попрочети малко, пък тогава се изказвай така претенциозно.

50

Анонимен

преди 5 години

До бгЧигун, новия световен ред не е с нищо по-различен всеки световен ред. Богатия управлява...