38

Анонимен

преди 5 години

СЛАВА НА БОЙКО!!!

37

ДА

преди 5 години

...тази година полупроводници,догодина-цели......

36

Iceblast88

преди 5 години

И герб и бсп са все бкп. Цялото реване е, че едните комунисти не дават на другите комунисти парче от откраднатото и затова вторите се сърдят. Нито на бсп нито на герб им пука за данъкоплатците, важното е каквото има да се гепи, че като спрат животоподдържащите евросубсидии държавата умира и тогава няма да има лапачка. Затова сега се граби като за последно, все едно утре няма. Да са ни честити и едните и другите крадци. Заслужаваме си ги щом 1 камък не сме хвърлили по тях

35

Iceblast88

преди 5 години

Бай Тиква и тиквичките ударно гледат да грабят последните остатъци от европроектите и 2020 даже няма да се напъват за властта защото няма да има нищо за крадене. БСП като техни дружки от първите мероприятия на БКП същи искат парче от баницата и затова искат нови избори. А реалността е, че държавата е фалирала и това са последните пари за крадене преди анархията. Затова е всичкото реване и от двете страни, а народа сами се сещате колко им дреме за народа.

34

Анонимен

преди 5 години

А гербавите *** определят всяка справедлива критика или недоволство като "комунистически" или на привърженици на БСП. Не им стига умственият капацитет да си представят, че хората масово мразят и едните и другите. Скоро ще ви влачим за краката по паважа, мафиоти cкaпани!

33

Анонимен

преди 5 години

Гербавите крадльовци защо си мислят, че "хубавата" новина за тях е хубава и за нас? Направо се разплаках, когато разбрах, че от Европа ще им дават още пари за крадене! Колко чудесно за тях! Междувременно от 10 години половината булеварди в София се ремонтират и движението е ужасно! Но нали картофената принцеса трябва да "усвоява"!

32

Анонимен

преди 5 години

Във област Варна кога ще има ремонт на първокласния път до София, за другите да не говорим. И Варна е в България г-н Нанков. Или да се отделяме. И защо за новия бул. Левски на кръговите кръстовища на мостовете се използва ръждива арматура, и защо няма оребрена. Къде е контрола, къде е държавата, кой прибра пафите от данъците ни и осигуровките. Защо държавата ползва Варна за удобната далечна лоша провинция.

31

Анонимен

преди 5 години

Ударни ремонти не знам , но ударно ше е харченето, качеството съмнително - но идват кметските избори.

30

Мрънкач

преди 5 години

Иее от 32 мнения, 30 са мрънкачи. Нема угодия на тая пап.лач. Вас трябва Тато да се върне да си ви оправи с магистрала до Правец. Професионални нещастници

29

Нов

преди 5 години

Приходите от винетките ги изяждат чиновниците от разните агенции и администрации. За асфалт едва ли остава нещо

28

Леле Мале

преди 5 години

Демек най-официялно се хвали, ще ни одрусат нас обикновените граждани с 1млрд. и ще направят пътищата?

27

ПроСоТо

преди 5 години

е убаво,браво,брависимо!....И все епак:-Какви са тия "сметки" за "приходи" при условие,че т.н. "Тол-система" ще бъде финансирана и изпълнена от ЧАСТЕН инвеститор,чиято основна задача ще бъде не само да си възстанови разходите,но и да натрупа печалба?!С каквии ТРОХИ,подхвърлени на "държавата",ще се "ремонтира"?!..-Нещо като ТРОХИТЕ,които "Дънди прешъс" ПОДХВЪРЛЯ на държавата...?..-Колкото трохите на "Дънди" вдигнаха стандарта на българина,толкова ще бъде ползата и отТ.-таксите..ГЮВЕЧ за не

26

Анонимен

преди 5 години

А вашите ремонти на БСП издържат вечно, защото нищо до момента не сте построили!

25

Анонимен

преди 5 години

"ще имаме достатъчен ресурс за 6 до 7 години да рехабилитираме всички 8000 км пътища в лошо състояние"Льольо, вашите "ремонти" издръжат по-малко от една година...

24

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш, най-накрая ще имаме "оргинални" Китайски пътища и съоръжения. Със сигурност ще откраднат по-малко поне...

23

логика.....

преди 5 години

Е,ако летище е на загуба,защо се натискат да го вземат?Кой е луд да дава пари за нещо губещо????

22

опетков

преди 5 години

До :( Всяко щеше ама не би. Но ти си плюй, плюй ***.

21

опетков

преди 5 години

До КОН ЗА КОКОШ Знаеш ли колко е печалбата на летище София за последната година? Пет млн лева. И е спаднала от 30 млн на 5. С тази тенденция догодина ще заработи на загуба. Освен това ходил ли си скоро там и видял ли си каква *** е? Трагедия.

20

????

преди 5 години

ЗАЩО ли,толкова се БЪРЗА с тези "ремонти"? ВСИЧКИ знаем, "УСВОЯВАМЕ" готови ПАРИ? ВЪПРОСА е: КОЙ,КОЙ,КОЙ КОНТРОЛИРА? НАРОДЕ???? КОЙ?

19

До 18

преди 5 години

Ти да учиш за поправителния,че ще останеш в същият клас И като вземеш книжка ще разбереш защо са нужни и добри пътища.