84

Ф.Х

преди 5 години

"Гешев обясни, че служител на СДВР забелязал, че е следен и е познал едно от лицата, което било криминално проявено."Трябва ли, заради един от многото параноични служители в системата - връзкари, да се изпада в такава пaникa. Чисти глупости и небивалици, за отвличане на вниманието от реалните проблеми.

83

Анонимен

преди 5 години

Пълни глyпocти.

82

Emil Chobanov

преди 5 години

Дано Бог да накаже тези прокурори,адвокати и съдии страшно корумпирани *** особено в Плевен!!Бог да ги накаже!!

81

анонимен

преди 5 години

много са мутрите и мутресите в системата,кой ще ги прочисти.

80

123

преди 5 години

Язък. Има бая полицаи и прокурори да се изтепат преди да с еоправи работата. съмнявам се тези в списъка (ако въобще има списък) да са от неподкупните. Най-вероятно става въпрос за такива чистещи бесно конкуренцията на Баце.

79

Анонимен

преди 5 години

Мда, милицията се размърдала, щото се почувствала застрашена...Нищо ново - ако не е за свой или за политик - никакви ги няма...

78

Andreshko

преди 5 години

Значи започва съдебната реформа в България,но не от страна на правителството..

77

шопин

преди 5 години

А бе я не съм чул нито чел за осъдена мутра с ефективна присъда!

76

Анонимен

преди 5 години

....и нашите мутри -министри започнаха с номерата на Ердоган!

75

Анонимен

преди 5 години

А кога ще си тръгнат? Харесва ли им менюто? Доволни ли са от бръснара? Масажиската бива ли я?

74

Анонимен

преди 5 години

До ШМАТКАОтдавна нито армията е 30 000,нито полицията 60 000!Ако четеш по-внимателно и можеш да мислиш,на прицел са били рабошещи прокурори и ченгета,а не всичките "60 000"!Колкото и да е чудно на някои,все още има работещи такива,които няма да видите на митинги и стачки за пари,нито по телевизиите!Дори и в мърлявите синдикати на МВР не членуват!

73

ШМАТКА

преди 5 години

При 30 000 хиляди армия и при 60 000 хиляди полиция как стават тези работи на застрашени прокурори? нещо не се вързват поредните оправдания за заплахи елита или просто си заслужават наказанията?

72

Анонимен

преди 5 години

Тези хора не са престъпници. Няма прокурор в България, който да не заслужава ефективна присъда. А понеже е недосегаем е нужно някаква по - ефективна присъда. От висшите полицаи веротно е същото. Навремето мене ме рекетираха не - толкова висши полицаи. А висшите са рекетирали тях. Така че и там е вероятно същата работа.Робих Худ е бил смятан за престъпник само от истинските престъпници.

71

безпартиен

преди 5 години

С такава "оперативна информация" дадена от "свидетели" на които им е обещано и изпълнено прекратяване на дела или оправдателни присъди,може да бъде нарочен всеки български гражданин като поръчител,помагач или извършител на каквото се сетите престъпление.

70

Анонимен

преди 5 години

Ааа, значи, когато касае прокурори и полицаи, веднага намираме престъпниците и на мига ги прибираме! В останалите случаи с обикновени хора, на кого му пука!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Навярно заслужават!

68

Анонимен

преди 5 години

Що дитат цените на тока и газа Юли ??????

67

Ти да видиш !

преди 5 години

Явно комунистите са взели нещата в свои ръце - създаването на бойни групи си е техен патент. А и разбраха,че с избори няма да вземат властта ,затова те ви бойни групи! Мобилизация на всички партийни секретари и с пистолети и униформи -на Бъзлуджа!

66

Куку

преди 5 години

В списъка са само тези, които покриват конкуренцията

65

Анонимен

преди 5 години

язък за провала на доброто мероприятие .... нищо, дано ви се размине и по късно да ги думнете !