177

изводът е, че когато

преди 5 години

не знаеш какъв е проблема никога няма да го решиш. БАЛКАНСКИЯ Д. О. В. Л. Я. К. Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ДЕЗИНФОРМИРАНОСТ, ИНТЕЛЕКТУАЛЕН МЪРЗЕЛ И СКОДОУМИЕ.

176

Анонимен

преди 5 години

да питам троловете за колко лева Бг изнася продукция в братска русия. Благодаря, няма нужда да ми казвате, че числото клони към 0! Това е "българският интерес"!

175

до знаещите законите

преди 5 години

за огнестрелното оръжие в отделните щати. БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ ВИЕ В КОИ ЩАТИ ЖИВЕЕТЕ?

174

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха , като чете човек коментарите може да си помисли , че лично Путин е вдигнал цените, а истината е , че ни управляват най- некадърните и продажни политици в цялата история на България.

173

БГ

преди 5 години

БЛАГОДАРЕТЕ НА ЕС ДЕТО НИ ЗАЩИТАВА, ЧЕ САМО С ТОЛКОВА Е УВЕЛИЧЕНИЕТО, ЧЕ АКО НЕ БЯХМЕ В НЕГО, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА...

172

изводът е,

преди 5 години

ЧЕ РУСКИЯТ ПРОСПЕРИТЕТ, С КОЙТО МНОГО СЕ ХВАЛИ ПУТИН, Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕДНИЯ БГ НАРОД...

171

Анонимен

преди 5 години

АКО ИМАХМЕ ДЪРЖАВНИК, ВМЕСТО ДА МУ МЪНКА НА ПУТИН, ЩЕШЕ ДА ВНЕСЕ В ЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАТЯГАНЕ САНКЦИИТЕ...

170

Анонимен

преди 5 години

ЛУКОЙЛ Е СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛДГРУП, ХОЛАНДИИЯ - ОТ 1 ЯНУАРИ 2015 Г.СТИГА С ТИЯ ОСТАРЕЛИ ОПОРКИ.ЧЕЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА БОКО ТИКВАТА ЧРЕЗ ГИНКА ЖИЛЕТКАТА.ЧЕЗ ВЕЧЕ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЧЕШКАТА ДЪРЖАВА - ОТ 1 ЮЛИ, Т.Е. ОТ ВЧЕРА.СТИГА С ТИЯ ОСТАРЕЛИ ОПОРКИ.

169

1

преди 5 години

Логиката,я оставяме на тиквата,който бие тъпана,че шест пъти ,бил увеличил пенсиите.

168

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

преди 5 години

А АКО ПОСТРОИМ БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК КОЛКО ЩЕ СТАНЕ ТОКА? ИДЕА СИ НЕМАТЕ... ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ МАЙТАП...

167

Анонимен

преди 5 години

Само на монополистите и управляващите доходите "растат с 9%, че и с повече. На обикновения човек, особено на заетите в производството и изобщо - в реалния сектор -не. Но увеличението на цените касае всички. И не ни е нито Путин, нито БКП, нито турското робство криво. Виновна е върхушката, която управлява вече над четвърт век България, като само дои, стриже и ***. Но вече свършва ресурсът - овцете са или изядени, или се разбягаха, та не виждам вече откъде ще се взема за лапане.

166

колегий

преди 5 години

До 166 Не се вълнувай толкова колегий ,явно са поизтрили малко коментари . Моят беше в отговор на това - " Да сме спокойни , защото Путин вдига газ ,т ом и т.н на руснаците също . А аз предположих ,ч е авторът може би е искал да напише това , което аз написах за ТРъмп и американската икономика

165

до посолството!

преди 5 години

А така! Още 2 аеца настройте! и 2 потока! И бензина - по 2! яко искам да скача всичко ! До нас ли опряхте братушки, до малкото бедни българи, да си вържете разходите? Жалка работа... Като футбола ви... Ще прокопсате както до 89- а...

164

ииииииии

преди 5 години

До АнонименСАМОЙ ЕВТИНИЙ и САМОЙ МНОГИЙ НАХОДИЩИ в света - затова всичко се натиска за него - Германия и сие , Китай / Силата на Сибир/ , заговори се да се възобнови проекта за тръба до Южна Корея и Япония / ако се доведат докрай свалянето на санкциите над Северна Корея /

163

до 163

преди 5 години

абе къв тръмп бе, какво отклоняваш ***! а като гледам кой номер си писал, яка руска чистка пада тука...

162

Анонимен

преди 5 години

РУСКИЙ ГАЗ - САМОЙ ХАРОШИЙ В МИРЕ!

161

АНАЛИЗ

преди 5 години

ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ, ДЕТО ВИ КАЗАХ, ЧЕ СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ, ОТ ВИЗИТАТА НА БОКО В МАСКВА! БРАТСКА ДРУЖБА! СЛАВА НА КПСС!

160

пак са обърка

преди 5 години

До Анонимен 197Предполагам си искал това да напишеш За успокоение на българите ще кажа - >>> че Тръмп вдигна значително данъците за 90% от обикновените американци , а облекчи положението значително на богатите и големите корпорации . Въпреки печатницата за пари /ФЕД/ , 40 млн души в САЩ живеят в бедност , от които 10 млн в отчайваща бедност

159

62292

преди 5 години

Стига еквилибристики с процените! Заплатата ми нарасна с ЦЕЛИ 39 български лева от 2010 насам. Цените са нараснали с пъти, а не с поценти.

158

Анонимен

преди 5 години

обичам Русия! Слава путину! аве няма ли някой да ни каже,ч е са ни освободили и пр. и сега тр. да им плащаме???че малко досега им плащахме))):