144

Един НАИВНИК

преди 5 години

И аз съм ядосан и то много-ама келфайда ??

143

Мисли с главата

преди 5 години

Голяяяяяям цирк. И тези и онези са едни и същи. Целта е да държат хората на големите полюси. ляво, дясно вече е толкова размито,че от30г. управлява партията на алчността. И все пак зомбирането продължава.

142

Венко

преди 5 години

Тук борбата е не БКП да оправят България, а само да управляват! Защото когато те дойдат не само ще се краде но и ще става още по-зле!!! И ако на някой не му харесва да кара по магистралите с уж крадени коли, то усещам как при червените ще газят в калта и ще са благодарни, че и това може!!!

141

йокин

преди 5 години

Нямат интерес,ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА.

140

гост

преди 5 години

Чудя се .как пък не се намери.някой който иска. да направи нещо за народа в тая държава.Всички основно големи пол.партии се стремят да спечелят избори и след това .да управляват.После се завъртат и стават опозиция и след като са вече опозиция.всячески се опитват да се докопат пак до властта.и така се въртят .Сега тези се позастояха.но до там.Не ми го побира акъла.защо по дяволите не се впрегнат всички партии .да работят за благото на народа си.ами впрегнали целия си потенциал и ресурси да се саб

139

Анонимен

преди 5 години

Нали ходиха да се кланят нашите политици на Путин, защо не поискаха да намалят цената на газа?

138

Анонимен

преди 5 години

Май тоя ЦИРК на управляващи и опозиция взе доста да ни омръзва !!

137

1

преди 5 години

До Ядосан ***, а с червената ***,наречена герб,какво правиме,има статистика,че в герб-комунисти,червените са по-вече от бсп.

136

Онзи

преди 5 години

Ако управлява Корнелия, дори ще ви плащат на вас, че ползвате ток, вода и парно! Жалка е тази, ако се беше случило при нея, щеше да е пак тя правата!!! Много е лесно да плюе като е в опозиция, но по-добре така, само да не управлява, че ще стане съвсем зле!!!

135

Ядосан циник

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената ***!

134

LBN

преди 5 години

* осигуряваме!

133

LBN

преди 5 години

Ей, нещастници!!! Някой да ми обясни защо март месец 2017 платих 300лв парно, а март 2018 440!!!??? С жена ми се осигоряваме на пълните си заплати, имаме дете в 5-ти клас, чакаме и второ. С какво тези нещастници правят живота на искащите да останат тук по-добър, по-нормален!? Трябват всички да бъдат изринати, трябва Велико народно събрание, нови лица, технократско правителство, а не отрочетата на ДС, СИК и ВИС!

132

Анонимен

преди 5 години

Комунистически запартък да ти говори за цинизъм си е направо...цинизъм

131

Анонимен

преди 5 години

Енергоносителите поскъпват понеже Русия ни продава най-скъпата газ. Нинова да ходи да протестира пред руското посолство.

130

Кико

преди 5 години

Нинова имитира оргазми, но е доста слаба актриса. Нейната партия докара скъпият ток, който още ще поскъпва. В България е пълно със смирени овчици.

129

Продължение

преди 5 години

Най-драконовски се посяга и на най-елементарното неогнестрелно оръжие (чл. 4, ал. 5 от действащия закон) - газ-сигналните револвери и пистолети, предназначени за самоотбрана (прекатегоризирани кой знае защо в предупредителни?!), под претекст, че могат да бъдат трансформирани в огнестрелни оръжия.

128

Анонимен

преди 5 години

До Капиталисти АМА ЛУКОЙЛ Е СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛДГРУП ,ХОЛАНДИЯ.

127

Петърчо

преди 5 години

Така е Курнелио когато БСП си играят на държава рай на земята е България и мед и мляко тече. Затова имаш наглостта да говориш за цените на каквото и да е. Вместо да вземете да се скриете в някоя дупка и да не излезете вече от там имате наглостта да ме карате да личи че все едно защитавам Бойко. Ясно е и на малките деца че в България избора е помежду две зла да избереш по-малкото. Лошото е че всички зла са едни и същи. Да хвърляме паричка може би? А въже да си носим или някой от вас ще ни даде?

126

до 135

преди 5 години

значи всички да напуснат тази територия така ли.е ти само да останеш и накрая да се обадиш на кремлянското джудже да дойде необезпокояван тука и да осъществи лелеяната мечта на рашките да станем 16та република .нали така червен гьотверенчо

125

Пламен

преди 5 години

ГЕРБ тикат Северна България към Румъния, Тракия, Черноморието, Лудогориети и Родопите към Турция. Докараха ни дотам да проклинаме Аспарух за действията му. Пък знаел ли е човека...Призовавах по форумите всички де що могат да напускат тази територия, сега зова двойките, чакащи дете да направят всичко по силите си (да си ударят г'за в тавана, ако трябва), но да се роди НЕ на българска територия! Роди ли се тук, ще тегли като вол и плаща държавни дългове докато диша.