353

Анонимен

преди 5 години

резидентът на цру с най ниския рейтинг в историята тръгнал да дава акъл..

352

к

преди 5 години

искам да попитам лакеите и слугите на еврейския заговор - какво означава "популизъм"нали демокрацията беше волята на народа !?обаче в еврейския глобален кибук народа няма думата , там решенията се взимат от евреиските старейшини - демек господарите на еврейските централни банки

351

Анонимен

преди 5 години

Хаха!спряха хвалебствените ни коментари за таз чехла!

350

Българин 1

преди 5 години

Дърво - клон - въжена вратовръзка!

349

11111

преди 5 години

Не си пълнене страниците с това НИЩО. Нито ни интересува къде какво е правил, нито за кого се жени, нито дали се е размножил и с кого. Новата му жена не може да се сравнява ама и на 1микрон с Юлиана.И двамата да се скрият и да не се показват въобще. Не разбраха ли и те и вие журналистите че това не са новини които ни интересуват ,за справка -Коментарите

348

32161

преди 5 години

Още е рано за парфюмирани и измисени мемоари - ние сме свидетели на негодността на този човке като президент. Приличето изисква мълчание по адрес на Радев, защото той завари доста смърдящи купчинки в повече от 50 нюанса кафяво. Срамувам се от махленския мнаталитет на бившия ни президент.

347

Анонимен

преди 5 години

Посткомунистически запъртък

346

Костова

преди 5 години

Оох!П***ю Маринин пак се изказа неподготвен!Защо,изобщо ни занимавате с тоя ***!?

345

Анонимен

преди 5 години

Половината българи му се подиграваха,другите го псуваха.Най-слабоумният президент.Той се изживяваше като пастир на народа,който според него беше стадо ***. Спомнете си картината под която предаде поста на Радев.Пастир водещ стадо ***.Росене гледай си бременната синоптичка и не дразни народът,щото достатъчно са те проклиняли,имай страх от Бога.

344

Анонимен

преди 5 години

Като че ли единствената причина въобще Dnes да публикуват изказванията на този е да генерира трафик. Следващия път като видите статия с *** или Крадлив Дедо просто не я цъкайте.

343

Анонимен

преди 5 години

До никой"А кой е този Плевнелиев?че ни занимават с него?"---На Деса синята птичка спонсора

342

Поручик Ржевски

преди 5 години

Рубриката топ ***:1. Като бивш президент да отидеш с новата си мацка на предаването за плетки, рецепти и народна медицина "На кафе" при Галка2. Да напишеш поучително писмо на Тръмп какво не трябва да прави.3. Да ни вкара във военноморски общи маневри срещу Русия (а Турция бе ***?)4. Да покажеш американския курорт Аспен когато говориш за красотите на БългарияКое е най-***-отско не мога още да преценя?

341

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев - най-слабият президент, който сме имали, и най-вероятно, който някога ще имаме.

340

Анонимен

преди 5 години

Радев действа като генерал и популистНито като генерал, нито като популист действа Радев, а единствено като руска пoдлога и прислужник на денонощно повикване на началствата Макаров, Решетников, Путин.

339

Анонимен

преди 5 години

Е няма спирачка тоя, абе хлапета що не вземахте да го одерете г-н президента!

338

Анонимен

преди 5 години

Смазващото болшинство коментари доказват за хиляден пореден път какво е отношението на народа към тая оотрепка- поголовно презрение и оотвращение. Феновете на това уродливо същество не могат да съберат и 10 гласа за.

337

Поручик Ржевски

преди 5 години

Глей само какви глупости говори "Светът да избере по-умни политици от Тръмп и Путин".Само те двамата ли са ти проблем?Ами Орбан, ами Себастиан Курц, ами брекзит?А за новото италианско правителство нещо да кажеш?Плевня, вашето време на радикалните либерали *** за щастие си отива.

336

ШМАТКА

преди 5 години

Ей ,докога ще ни занимавате с тоя нещастен и глупав паля, бе??

335

дръж му шапката

преди 5 години

Тоа го избраха за президент вместо едно магаре.

334

Истина

преди 5 години

Радев е свестен президент, а Плевнелиев си остава гротеска.