413

3anzibar

преди 5 години

Tози комсомолец докога ще показва противната си мутра на българската публика.Нищо повече от един плазмодий,назначен с комбик....

412

Анонимен

преди 5 години

Не можа да помъдрее бившият президент, че не е добро да плюе другите преди него на поста. За технологичната революция -хубаво и вярно, но защо лее помия за другите. Като е далноеиден и заможен, нека да даде най-доброто от себе си да убеди и обясни относно бъдещето, защо му е да бълва змии и гущери против другите. Дано последното не е единствения му талант, освен да обременява златотърсачки, които предвиждат времето.

411

+ или -

преди 5 години

за да остане за спомен и на поколениеята които искатфигурината на Росен да бъде одлята и изсушена от ВОСЪК-натисни минус. Тези които желаят да го имаме за поколеният от LайNо-поставете плюс.Да се има на предвид че втория вариянт най-достоверно би предстявял Рсен какъв е бил като Презо и така характерът му ще кореспондира на тялото, главата и други карантии.

410

Анонимен

преди 5 години

Банов, я си затваряй *лювалника!

409

Анонимен

преди 5 години

По умен от Тръмп и Путин е...........*** Плевнелиев.Поне той така си мисли

408

marquise

преди 5 години

Всеки честен и уважаващ себе си гражданин не следва да се интересува и коментира поведението на един бивш политически клоун и настояща обременена психически, морално и сексуално личност като Росен Плевналиев.

407

Студент

преди 5 години

Бил съм студент. Никога не бих допуснал това нищожество да ми изнася лекция и да ми дава акъл ! Веднага щях да напусна аулата. Просто уважавам себе си и не допускам до слуха си жалки човекоподобия.

406

Зозо

преди 5 години

Руският шпион Румен Решетников няма място в българската политика!

405

Саки

преди 5 години

Те пък едни студенти, мале мале.

404

Авицена

преди 5 години

Какъв беше този Плернелиев?Някакво *** из кабинетите на властта.След напускането трябваше да изчезне от погледа на хората.А той реши да стане известен сега когато никому не е нужен даже и на децата си.Изложи се много това малко човече.Нямаше достойнство авторитет.Имаше места в страната дето не знаеха кой е президент.Сега с глупостите си показа кой е.По добре да не се меси в политическият живот на страната ни да не взима отношение.Срам за него.

403

Анонимен

преди 5 години

Милият и той да плюне по Тръмп... джендърята тъй отделиха Америка от президента й и я обичат ама без него, а Меркел я люби и с мигрантите барабар. Клиничен случай

402

Анонимен

преди 5 години

До FCKЗапочна президенството си с поне 50 млн. лева, от проектите, над които е работел. За всеки трябва да а е ясно, че позицията му бе за престиж. Охраната, пенсиите, резиденциите ... Това са дребно трохи за екс президента ни. Ни сега, винаги казва, че е президент на страна от ЕС, което му отваря много врати.

401

Анонимен

преди 5 години

Може би имаме нужда от генерал и популистки който прави ТОЧНО, каквото искаме.

400

Владо

преди 5 години

Тоя ***,който ни изложи пред цял свят,и напакости непоправимо на България.Как е възможно въобще да се изказвя.Като го видя на екрана си,ми се повдига.Най долният "българин".

399

Fck

преди 5 години

Този келнера така наречен от БГ обществото. Горкия всичките му жени го изтискват за пари и винаги са някви мега хитри. Тая синоптичка и тя си е...таковата. първата му жена яко го цоца. А на него ше кажеш зпе не му дреме ,че почва месеца минус 200-300 хилки заради бившите си. Егати колко пари има тая "усмивка"????

398

Pilot

преди 5 години

Този колкото се може по-скоро трябва да бъде персона нон-грата за България!Не. Знам защо дразнят хората като ни го навират в лицето? Да се кандидадира за следващите избори за да видим колко е уважаван , ще вземе ......Жалък .............

397

Боцко

преди 5 години

И тоя клоун мисли, че е правил политика! Нещастно недоразумение.

396

той е много ич

преди 5 години

Росен ДесиНалиев е най-десния от всички които са праили боЦЪ на Деси

395

Атем

преди 5 години

Натовеца Радев е по-зле от пастирката,щото се прави на тоя дето не е и се опитва да излъже избирателите си ....а те му вярват на лъжите

394

Тук там

преди 5 години

Четох някъде, че Бойко е незаконен син на ТОДОР ЖИВКОВ...не вярвам...ама като стравнявам гласа им и визията им ме кара да ....повярвам.