8

Mirko

преди 5 години

Сега да ви преведа какво искат тези политици : Да КРАДЪТ от новите строителства ! Проблем с трафика на моста няма ! Има забавяне при плащане на таксата, от 2 гишета работи 1. И има голямо забавяне при проверката на паспортите. От 6 гишета работят 2. И то със скороста на *** ! На самият мост няма задръстване !

7

турчин

преди 5 години

След приказките на Цветанов ,че китайците са заплаха за света, какви китайски инвеститори да очакваме. Крайно време е да се направи втори мост при Русе и магистрала Русе Стара загора. Въвежда се платен пътен участък и инвестицията за 10 години ще се възвърне.

6

Анонимен

преди 5 години

не ли им омръзна на журналистите да се пишат глупости. Китайците направиха тунел под шипка , Белене , АМ Струма , завод за автомобили който фалира сега и мост на дунава ха .ха .. ха а те въобще не знят

5

Анонимен

преди 5 години

Да живее Китайската комунистическа партия и другаря Си. Партията ГЕРБКП благодари на китайските другари.

4

Анонимен

преди 5 години

Еййй, чак от Китай ли бе. Няма българо-румънски екип нещо да сътвори.

3

5

преди 5 години

И 5 моста да направите, хората предпочитат терминал 1и2 - еднопосочно!

2

Анонимен

преди 5 години

Щом ще е с китайско участие значи че ще е задължително само с китайски материали, което ще направи моста скъп с цена неотговаряща на качеството му.

1

комитата

преди 5 години

автомагистрала Хемус е правят от 1985г,тунела под Шипка го копаят от 20 години е моста е проста работа може да го напаряват след 10 години ако не с е разпадне ЕС