18

Брокерче

преди 5 години

Аз викам да надуем с още едни 5-10% цените по тоз повод!

17

Анонимен

преди 5 години

Това е правилна мярка. Сега при тези изключително ниски данъци, много "инвеститори" от София си купуват по няколко апартамента, отдават ги под наем незаконно или ги държат заключени, разходите им за тях са минимални, приходите големи и те не работят нищо и само висят по кафенета и молове.

16

Мен

преди 5 години

До АнонименОт кой беден българин, тоя с по 3-4 апартамента и вила ли?

15

Анонимен

преди 5 години

"Тя подчерта, че субсидията ще бъде намалена и само за социално слабите ще остане 100%." Елате да видите в Перник какво се казва социална политика. Целия блок го пишат социално слаби и го санират целия с европейски пари, без собствениците да дадат 1 стотинка за това.

14

(-_-)

преди 5 години

Мaлоумници, трябва да е точно обратното. Така се оскъпява съответно и отдаването под наем.. Освен това няма как да се докаже, че даден имот не се обитава с изключение на тези, които са запуснати и имат съответния вид.. И въобще от къде на къде ще прилагат безумните си стратегии върху частно имущество?

13

Св

преди 5 години

Тук има една единствена опорна точка в статията - "липса на социални жилища". Т.е. липса т.нар. общински жилища, за настаняване на крайно-нуждаещи се. Това вдигане засега е само да принудят хората да си отдават жилищата под наем на не толкова приемливи наематели, или да ги продадат, за да може общината или неправителствени орг да ги изкупят на безценица. Та не се чудете, как един ден от стената на съседа дочуете мощни маанета. Това вече не е празно жилище - това е интеграционно жилище. Честито.

12

Запознат

преди 5 години

Искат да ни измучат до последно!!!

11

Константин

преди 5 години

До Анонимен 6 Как няма да се опитва, сега ще ни стоварят 50-100 хиляди бежанци, трябва да се храни това. Очаквам следващото да е да ти обложат и данъка с още един данък.

10

цървул скитник

преди 5 години

А онези де нямат жилища ще се облагат с акцизен данък, за да могат олигарсите да си продадат *** де ги настроиха из бг.

9

Анонимен

преди 5 години

Да му мисли цецко ухото, кривоглавия неандерталец с вид на дете от помощно училище. Или тъща му.

8

Имотен

преди 5 години

Ало, ало журналистите, тази статия скълъпихте ли я или на министърката са й се възбудили *** между ушите и тя ражда тоталитарно-дрмократични, непазарни идеи за решаване на социален въпрос. Драга ми другарке, аз ще си стопанисвам собствеността както намеря за добре. Ако искате да я национализирате чрез демократични, ценностни, рекетьорски мерки, да вие имате опит и персонал за това. (Да бъде продължено)

7

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че в България всичко това ще се направи с мисъл за доброто на хората! Изобщо не може да е с цел събиране на още едни пари от народа!

6

Анонимен

преди 5 години

Държавата се чуди откъде да изсмуче още пари от и без това бедния българин!

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато се създаде нова служба, назначат се служители, наемат се офиси, купят се автомобили /може и високопроходими/ и се имитира дейност.

4

Мен

преди 5 години

Ако просто вдигнат данъците за не-основно жилище всичко ще си дойде на мястото. Никси данъци за основното и много високи за всички допълнителни.

3

а колите

преди 5 години

а бракмите изоставени по паркинзите с какъв данък ще са ?

2

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

преди 5 години

Пригответе се за вдигане на цените на жилищата!

1

Анонимен

преди 5 години

Как ще се доказва, че жилището е необитаемо?