99

Циник copy-paste

преди 6 години

Какви продажници и меркантилни *** командват Европа???!!!Дали осъзнавате какво значи това?От днес нататък - тежко изработените ви пари - ( вероятно за вечни времена ) ще заминават да хранят диваците в Азия и Африка!Няма да са за децата и внуците ви!А за безконтролното размножаване на диваци!За вечни времена!Вашите пари!Амин!

98

факт

преди 6 години

Европа нищо не се е разбрала.Само западноевропейските лидери за пореден път предадоха интересите на европейските народи.

97

турчин-бг гражданин

преди 6 години

Мнипулаторско заглавие отново! 3те милиарда за Турция не са "още 3", а са отдавна обещаните 3 милиарда,за които Ердоган говори от месеци.

96

681

преди 6 години

Какъв ЕС, какви милиарди за турция?Ако послушате нашия БХ ще разберете, че лично той е спрял набезите на мигрантите.

95

Агент Нови Чък

преди 6 години

Е, този път Турция ще се запъне и за безвизовото пътуване на турците в ЕС.Няма начин да не си получи своето.

94

Анонимен

преди 6 години

Европа си купува време и отлага разпада! 3 милиарда за Ердоган и само 500 мил. в Африка, пари които ще потънат в джобовете на местни милиции които да удържат потока от хора. Лидерите на ЕС са лицемери и действат деструктивно. Запада унищожи близкия изток и разграбва Африка. Резултатът е на лице!Дайте тези пари за развитие на съсипаните държави, не на Ердоган който да ги държи в бежански лагери!

93

селския

преди 6 години

Турция с още ?3 млрд.00000000000000000000ама туй много пара ве

92

OSMAN

преди 6 години

До само ЕС плащаAXMAK

91

Анонимен

преди 6 години

където вече султански автобуси ги доставят в България. .Ти пък къде си видял мигранти в българия?

90

Анонимен

преди 6 години

Не бъркайте туристите с мигрантите мypзилке!

89

До 86

преди 6 години

За какви руски мигранти говориш бе *** трябва да бъдеш нареден до стената или на гелотината ! Хората се молят руските туристи да им напълнят джобовете като отидат на море той за емигранти говори .....*** бе псе нещастно !

88

муспи

преди 6 години

И така, геноцида на бялата раса си продължава, с някои вече банални правила. - Никой не пита, защо арабите вежливо заобикалят изсраел и пристигат в турция, естествено не пеша де, и където вече султански автобуси ги доставят в България. Никой и не пита - защо на тези дето държат всичките пари в света заедно с правителствата и армиите, никой и не споменава името?! Европа не можела да откаже на бежанците след като има международни спогодби за в случай на война! а изсраел нали е уж държава????

87

Име

преди 6 години

евреите за вас само концлагери, създадени от ротшилд!

86

Анонимен

преди 6 години

А лагери за руските мигранти идващи в ЕС на наша или тяхна територия ще строим?

85

Име

преди 6 години

аз имам правата да изказвам мненя въпреки цензурата на педофилната цензура без ип- чейнджъри! и това е мое основно човешко право, за разлика от гей партитата на цензурата, които циклопят, за наша сметка!" ***, в *** на баща си си иййхта си! и ти газовика на сегато!

84

Име

преди 6 години

аз имам правата да изказвам мненя въпреки цензурата на педофилната цензура без ип- чейнджъри! и това е мое основно човешко право, за разлика от гей партитата на цензурата, които циклопят, за наша сметка!"

83

Име

преди 6 години

та така, гов-ното педераско полскиq предастел туск какво бикл казал, преди да го обесим на плацдарма?

82

ЦИКЛОПА

преди 6 години

До ИмеИнсталирай си ip-changer и спами. Аз така правя и *** нищо не могат да направят. Седят и не могат да вземат решение. Така ги отказах да ми трият мненията

81

ЦИКЛОПА

преди 6 години

Ако ви банват и трият мненията, инсталирайте си браузър плъгин за смяна на ip и пишете свободно.Потърсете в гугъл "chrome ip changer" теглете, сменете си ip-то и пишете без ограничения.

80

Име

преди 6 години

евреите, замислили да осъществят плана на куденхов калерги на са пун! да е ба майка ви еврийска грознодупа и дългоноса!