14

Сузанит

преди 5 години

как нема да съм депресиран бе бете ето кабела дето го намерих на един далекопровод излезе пластмасов вече нищо истинско не остана вари го печи го пластмаса си е от секъде ама нищо и аз не съм балък дадох го на тъщата вместо гирлянди да украси елхата да не страда нема вече бате нищо истинско ти казвам и водката дето си я купих да не страдам и тя вече има вкус на полимери сигурно са я рециклирали от талаша дето ония ден го фърлих дето за нищо не става и за огрев не става депресия ти казвам бате

13

Стрина Стефка

преди 5 години

Като чукна стотарката мисля да увелича дозата на 300 гр. сутрин и 300 гр. вечер. Защото след стоте съм чувала че човек почва да забравя.

12

Традиционалист

преди 5 години

Всичко идва от семейството, най вече от разводите и опитите да бъде заличено семейството като сигурна опора

11

Анонимен

преди 5 години

До Шамана 10В момента се правят опити с ЛСД. Обаче най-бързия начин за лечение на депресия е електрошока! Резултатите са много полужителни. Има един много малък процент където човек губи някои спомени но в 97% от случаите се връщат обратно след около 6 месеца/година.

10

Шамана

преди 5 години

Депресията се лекува със правилно хранене, активен спорт, адреналин, и редовен секс.По тежките клинични случаи се лекуват най ефективно със халюциногени. Psilocybin, DMT, LSD, THC. Ефекта е мигновен и гарантиран. 5-10мин и от депресията няма и спомен.

9

Анонимен

преди 5 години

До Стрина Стефка 7Това са заблуди и илюзий! Българинът пие и пак е смачкат като цяло!

8

Анонимен

преди 5 години

Стресът е номер 1 причина за депресийте, раковите заболявания, сърдечно-съдовите заболявания, диабета и удара! Това е голата истина!

7

Стрина Стефка

преди 5 години

За да няма страх и притеснения мойта рецепта е 250 гр ракия сутрин на гладно и 250 гр ракия вечер преди лягане. Така всеки ден. На 96 години съм.

6

Спортувайте хора!

преди 5 години

и не яжте преработени храни (химии)

5

стефчо

преди 5 години

Света е променен и не е същия какъвто беше в моята младост през 90-те години.Нямаше интернет и кабелна,но се събирахме всяка вечер с компании по апартаменти и пиехме яко евтини ракии и водки.Слушахме музика на касетка и беше весело,нямаше толкова самотни и депресирани хора както е днес. Баси и отчуждението е сега,горките млади хора...

4

Мда

преди 5 години

Какъв здрав сън бе момче, то не може да се спи от стрес и притеснения за глупости.

3

Анонимен

преди 5 години

Е, как пък ги измериха предните поколения, че и сегашното, че са най самотни?Най разглезени, да.Не е като едно време да ставаш преди Слънцето, превиваш гръб до тъмно,каква депресия бре брате.Здрав сън след умората, какво по-добро от това?

2

ТHE Патриот

преди 5 години

Преди ГЕП чак такава депресия никога не е имало!

1

True that

преди 5 години

В герберастката клоака депресията е начин на живот