8

От Министерството на

преди 5 години

правосъдието трябва да махнат цялата Пасмина имаща връзка с даването на Българско гражданств или с признаването на такова. Вуйчо ми живеше в Чехия. Не се бе отказал от Българското си гражданство(умря преди 20 години) и въпреки опитите ни - години наред бе в списъците на гласоподавателите. Не можехме да го отпишем от тях. Накрая сестра ми, на висок глас(по време на избори) казала, че той от години е мъртъв и няма как да дойде да гласува - пълен шок за Изборната Комисия.

7

Анонимен

преди 5 години

И на кои точно условия отговарят,че получават гражданство? Никой, който не говори български, не трябва да става български гражданин!

6

Факт

преди 5 години

Дълги години бе давано българско гражданство на разни шиптъри и др. ***(срещу пари),а бесарабски и прочее българи чакаха с години!Дали тая практика е преустановена сега-не знам,обаче да се дава гражданство на мюсулмани е пълна лу.д.ост и национално предателство!

5

Анонимен

преди 5 години

Не е преустановено а ТРЯБВА.Вице президненти раздават на *** и пульо българско гражданство като че ли им е бащиния държавата.

4

Божил

преди 5 години

Корумпираните комунисти имат нареждане от Москва да спъват Българското гражданство на всички "македонци",които не искат Македония да бъде сръбска колония и желаят да се върнат към Българщината.

3

Знаещ

преди 5 години

Дрън-брън - лично знам за случай на сърбин /женен за българка от 15 години/, който подаде молба за гражданство и вече чака 4 години. Е, накрая му писна де и /заедно с жена си/ реши да напусне милото ни отечество. ПП - Целта му да иска гражданство не беше възможността да получи виза и тогава да вазира. Той вазира и преди милостта на това недоразумение - а Вие сами се досещате какво /т.е коя/ имам пред вид !

2

м

преди 5 години

Тази е шефката на троловете на БСП, нали бяха намерени списъци с *** в нейната поща

1

Анонимен

преди 5 години

Тази не беше ли шпикерката лансирана в БКП от Гоце?