12

Анонимен

преди 5 години

А трябваше да бъде в ареста, за да не може да продаде имотите. Така че не все едно дали е в ареста или на море. Престъпницата трябва на лежи дълго в затвора и да плати солидно обезщетение на родителите. Това пък дето имала заболяване на щитовидната жлеза, почти всяка втора жена в климактериума го има, всеки има нещо и боледува от нещо. После лъжи, че семейснвото й нямало доходи пък продала два имота. И на последно място, това с психическата депресия, ами да си е взела отпуска, всичките тези лъжи

11

Анонимен

преди 5 години

Извън този случай, агресията е навсякъде в България. Липсва нормалност на всички нива. Агресия е отношение и в родилната зала и в детската градина, агресия на работното място, но нейната работа е такава и ако е "прегряла", и лабилна ето го резултата. И понеже в България всичко е на ниско ниво, но се има самочувствие иначе, къде е ЧР, оценка на риска, на човека, който заема този пост. Не това е за книгите само нали? Подборът се прави ей така, а хората създават средата. Виновна е, но не само тя.

10

Барселона

преди 5 години

Как да вярваш в тази Съдебна система...3 год.се влачат нещата...Има видеозаписи,неопровержими доказателства...но нещо все липсва.Била болна,ама когато налагаше невинната душичка...беше в цветущо здраве...Няма да спрат негативните доклади от Брюксел за корупция и некадърна Съдебна система...

9

Анонимен

преди 5 години

Аз ли нещо не чета както трябва - за убийство, същия този съд дава по 6 до 8 години, за побой 18 + 400 хил.лв обезщетение.

8

Анонимен

преди 5 години

В болниците няма персонал и вземат и болни или преуморени сестри от частните болници, ащото няма кой да работи 24 часа.

7

Анонимен

преди 5 години

Съдът ще я пусне по психически или ще изчезне като братя Галев. Всяка седмица бягат и затворници.

6

Анонимен

преди 5 години

Какво изчадие трябва да е тази жестока жена, за да удря едно мъничко беззащитно бебче, което се нуждае единствено от грижи. Потресаващо отвратително извротено и нечовешко е. Горкото детенце и горките родители, а майчицата му, която го е износвала девет месеца и го е чакала да се роди и накрая някакъв *** нещастен си позволява с това нечовешко престъпление да унищожи щастието на това семейство. А колко ли още беззащитни бебчета е удряла не ми се мисли.

5

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО НЕ НАПРАВИХТЕ ЗАПОР НА ИМОТИТЕ И ТАКА ЩЕ Е! ИМАТ ВИНА И ПОТЪРПЕВШИТЕ РОДИТЕЛИ И СЪДА!НАЙ-ВЕЧЕ СЪДА ЩОТО ТОВА Е ПУБЛИЧНО ДЕЛО!

4

Анонимен

преди 5 години

Бизнесмена от Стара загора - 6 години за дето прегази дете в,пешеходна зона - пуснат след 4 от които 1 в домашен арест!От друга страна имаме акушерка която е нанесла тежка телесна повреда на дете и е осъдена на 18 години.........То че няма логика това е ясно ама някой може ли да ми обясни от кога убийството е по-леко наказуемо от тежка телесна повреда?В заключение - реформите на разБойко дават видими и усезаеми резултати във всички области, включително и в съд и прокуратура

3

Анонимен

преди 5 години

Противна жена! Да опропасти един живот, защото била преуморена! Защо още не е осъдена и не лежи в затвора , че да си почине!

2

Анонимен

преди 5 години

егати гнусното същество. само фактът, че е побързала да се подсигури и постоянно се опрадава говори за това колко е долна и зла. депресия ли, депресия ли, да гниеш в затвора дано, изчадие!

1

Анонимен

преди 5 години

Първият моментар, защо е изтрит? Нима нямаме свободата на словото, тук в този сайт?