25

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...другарката партиен секретар е със 110 % КПД по имитиция на дейност.

24

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 15. Е, и? Страшна конспирация си намерил. Значи Желю е скрит гербер, така ли? Хе-хе, това вече е доста смешно.

23

Анонимен

преди 5 години

Като я иска, да я вземе.

22

Морски

преди 5 години

Само така!Оставка за всички от мафията ГЕРБ!!!

21

Икономиста_

преди 5 години

Много ми е интересно, любопитно и невъзможно, да попитам какво ще стане, ако цената на тока не се вдига 5-6 години? СВЕТЪТ ЛИ ЩЕ ПРОПАДНЕ???

20

Анонимен

преди 5 години

Нинова с тези сигнали и скандали които прави всеки ден ще навреди на сигурността на държавата къде е ДАНС И ГДБОБ да и кажат ш алоо къде се намираш кво правиш пускаш фалшиви новини за Боко сега с тоя се кара аман от нея вече психиатрична помощ и трябва

19

марин

преди 5 години

Целия български народ иска главата му , какво стана с уверението , че НЯМА да се увеличава цената на тока !!!!!!

18

Дядо Радой

преди 5 години

Най-нужно за България към настоящия момент е да бъде гласуван Закон за изтребление на разбойниците(ЗИР),без значение в кои институции се подвизават те.

17

Анонимен

преди 5 години

Значи или той е виновен, или управляващите са приели поредния лобистки и неработещ закон, който може да се нарича Закон Гинка 1.

16

Анонимен

преди 5 години

Коя глава?

15

Анонимен

преди 5 години

До Бсп са гадовеЖелю Бойчев може и да я напуска, щото е братовчед на депутат от ГербА. оТЛИЧНА НОВИНА. нА Данаил Кирилов е братовчед.

14

Анонимен

преди 5 години

пропагандна статия как решили проблема. Проблема обаче остава - при 30 процента от енергията която произвежда АЕЦ, у нас се продават на гражданите и фирмите 11 процента, а 20 отиват в Турско.

13

остави Нинова

преди 5 години

До 24/7Нея всички я знаят!Гледай това костовистко мeкерe,че е бетер Нинова!Невероятен интересчия и продажник,типичния нашенски чиновник,драпащ за голяма заплата,но без отговорност!

12

Spas Spasov

преди 5 години

В този случай напълно подкрепям г-жа Нинова! Нека да се разбере защо регулаторът не желае да защити държавния интерес! Чии интерес за него стои над държавния???

11

хъх

преди 5 години

Дали ще доживеем една комунистическа партия, сменила една буква в името си и действаща по същия начин както ..си действа да бъде дадена на прокурор. Щото комунизма е забранен със закон драги. Да копаеш под всичко построено в полза на народа не е опозиция а злоба.

10

Бсп са гадове

преди 5 години

Ялови напъни от ялова партия. Даже Желю Бойчев я напуска.

9

Анонимен

преди 5 години

До 24/7За тебе *** цитат от дедо Взов. Единственият, който се осмели да протестира срещу турските зверства беше лудият ***. Отрязаха му главата. Така че щом е луда според теб, Вазов е прав.

8

Коце кмета

преди 5 години

Този е тиквена пoдлoгa, дали ще посмее да разследва далаверите на своя покровител Тиква Островитянина? Отвратителна мижитурка, но много послушен!

7

Изнервен

преди 5 години

До 3 А, бе, ти чу ли добре аргументите защо Иванов не може да приложи закона. Защото там не е посочено дали може да действа със задна дата и защото няма критерии , по които да се предприеме действие по спиране на сделка.

6

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Продава почти целия най-евтин ток от АЕЦ Козлодуй на Турция, с което работи за конкурентноспособността на турската икономика за сметка на българската. Нашата централа обслужва Турските енергийни интереси. А на нас ще вдигне за пореден мът тока, за да обслужи олигархично-депутатските енергийни интереси, за да си продават командно-административно прескъпия частен техен фотоволтаичетн ток и вецов ток. При това положение за какво ни е и Белене като ще е турска файда.