40

Анонимен

преди 5 години

В природата няма вакум !

39

Анонимен

преди 5 години

ДуАбайската ТB???

38

Таню

преди 5 години

Абе, за тамошния морал това си е направо разврат в ефир. На тая кво не и се виде или загатна, сто на сто ги е одървилa сичкото молли и правоверни. А инак, срам...

37

Анонимен

преди 5 години

Айшето преднамерено си разтваря"шлифера" и оправя шала на главата си.Стар номер още от древността когато така са се забулвали само тези който са практикуват най-древната професия и са обикаляли около храмовете за клиенти.А бурките са само параван за разврата в арабския свят.Така е от векове.

36

Охххх

преди 5 години

Очаквам скоро суадидка в порно филм!

35

Анонимен

преди 5 години

срамУта!

34

Пламен

преди 5 години

Търсиха начин, въртяха, сукаха и намериха как да унищожат Арабският свят. Това е начинът - разклащайки устоите на мюсюлманските традиции.Покажи им кълките, дай им права, вкарай алкохол и наркотици и ще получиш разврата на Студентски град+Слънчев бряг+Пловдив. Кръсти го "демокрация" или нещо от сорта и овцете сами ще пасат. Ще им вкарат и "***" идеята и до 10години ще имат по едно-две деца, както и "а лот оф гейс". Не мислят обаче, че жените там им свикнали на качествен пълноценен секс.

33

Анонимен

преди 5 години

Това интересува само камиларското общество. Смешно е да го натрапвате на останалия свят.

32

Н.

преди 5 години

И в Туркменистан жените не могат да шофират.

31

Joko

преди 5 години

Нищо, че е Суадитска арабия, там има такива жени, че ще ти пресъхне устата !!!!

30

Анонимен

преди 5 години

"Идва края на петролната ера и не ви виждам тогава."За съжаление краят е много далече. Няма да сме живи да видим петролните кладенци изчерпани. И петрола ще става все по-скъп и по-скъп колкото повече наближава да свърши. Така че чаршафосаните камилари тепърва ще стават все по-богати.

29

Димитър

преди 5 години

Жени - ти им поднасяш залък - те ти отхапват ръката...

28

Лицемер

преди 5 години

Ако в Иран, Китай, Северна Корея или Русия правеха както тези арабюхи, щяха да ги сочат с пръст като пример за зверско потъпкване на основни човешки свободи.Но като за нашите "приятели" от Саудитска Арабюхия - западната пропаганда тактично мълчи.

27

Анонимен

преди 5 години

До младенза съжаление преди това може да има война ...алтернативата е техните петродолари вече отдавна са вкарани в западните икономики, като сигурно държат доста разработки на алтернативни гориваот гл.т. на жените може да са много назад във времето, но от гл.т. на търговията са си доста напред. на арабите им е в кръвта

26

Мимокмок

преди 5 години

Имат ли тия представа какво е "голо"?Значи у нас да избият всички плеймейтки и сузанити!

25

Не!

преди 5 години

Тази ислямска тоалетна няма да изкара още дълго, шериатът е престъпление!

24

младен

преди 5 години

Ух само да ви свърши петролът или пък да се мине масово на алтернативни горива...камилският зад.ник пак ще ви се вижда много съблазнителен - нема да имате пари за друго.

23

Фен на БСП

преди 5 години

Това е несъвместимо с комунистическия морал!

22

Гoшу

преди 5 години

До 29Ти мани, ами нашите всички силиконки и плеймейтки редовно правят турове до там, за "почивка" :))) Уж много религиозни, ама опъват като за световно всичките ни моделки, рускини, украинки, азиатки и всички, дето са отишли на "почивка" до там :)))))))))

21

Гoшу

преди 5 години

"Гуляму дупе, йе, гуляму работа..." - пееше навремето Кют Акюз :)))