77

С.В.

преди 5 години

Светът се чуди как да се отърве от тях а ние ги каним с бъклица Пълно безумие.Всички да си отидат от където са дошли защото това не са хора а напаст. Нестига че парите ни отиват при тия буклуци ами и се жалват от условията. Марш кой от където е. Ама всички бяхме много горди като ни приеха в ЕС. Е сега трябва сами да се оправяме и то спешно защото иначе няма да има България и на картата.

76

Анонимен

преди 5 години

Аха, ясно. Хокаха ни за отношението към мигрантите, глобиха ни ч ене ги пускаме, взеха ги, сега не ги харесват хайде обратно при вас, че иначе затваряме границите си. Вън от ЕС и неговата лицемерна политка, за милионен път доказват че ЕС работи за 5 държави и ние за тях да работим и ограждаме.

75

Анонимен

преди 5 години

Закривай.

74

Анонимен

преди 5 години

....Германското правителство вече преговаря с няколко европейски държави за връщането на незаконно пребиваващи на нейна територия мигранти...____Тези всички са НЕЗАКОННИ и нямат място в никоя Източно-европейска страна,в никакви "бежански" центрове.Меркел,Макрон и НПОтата няма да ни диктуват живота.Бъдещето на ЕС и европейските народи е Вишеградската четворка-България да се присъдини веднага към нея.

73

Анонимен

преди 5 години

Тия мигранти ги водят какви,че ще ги препращат обратно на групи по първоначално оказали се страни на пътя им,държави де не само от коя страна на пътя са влезли в туй ЕС, значи ако при военни стълкновения-нападения между държави в конфликт на тези сбили се им се назначава комисия на международен съд и се гледат делата както и прокудените хора заради тези зулуми и им се назначават суми за прибирането на изселените поради антихуманни бойни,ако са граждански бойни по същия начин се гледа коя система

72

Анонимен

преди 5 години

Тръмп макар и смешн.ик , всъщност е ПРАВ за всичко. За ВСИЧКО. Започна в движение да налучква правилното поведение и ще спечели 2 мандат.А световната либерастия ще умре в собствената си мизерия.

71

Бойко Борисов

преди 5 години

Не разбирам що не щете симпатягите от снимката в България?

70

Глобално затопляне

преди 5 години

Африка бързо се преврща в пустиня,петрола свършва до 30 години,ако не се вземат крути мерки ще става мазало.

69

,.,.,

преди 5 години

Меркел и сие, АУТ от ЕС и заедно с мигрантите към Африка и Близкия изток там на място да ги учат на демокрация и да им правят африкански или арабски съюзи.ЕС е за европейските държави.Останалите кой от къде е.

68

Маикиавели.

преди 5 години

Гърците рязко ще си сменят боята...

67

не на нас

преди 5 години

Меркел и германското правителство са корумпирани.Дават подкупи на други държави,разтоварват се от проблемите като ги натрисат на тях.Ето го западноевропейско лицемерие и КОРУПЦИЯ в действие.

66

О времена О нрави

преди 5 години

Кадафи каза след мен се отваря вратата за стотици милиони бежанци ....И то бежанци ,които нямат нищо за губене смъртно гладни и озверели от дебрите на Африка....

65

Е

преди 5 години

Значи, преди 2-3 години, добре сте дошли, заповядайте в Германия, ние ще се грижим за вас, а сега пари дават за да се отърват някак си. Трагично, със сигурност ще окаже влияние и на нас. Защото от тия мигранти, сигурно 20-30 % са читави и са ХОРА. Не ни стигат сегашните.. ами и с нови ще се занимаваме.

64

Анонимен

преди 5 години

Как така с пари бе? Абе туй не му ли викаха политическа корупция? Я ние да не участваме в такива неща щото сме под наблюдение от Брюксел и холандците ни следят. После ще кажат, че сме корумпирани...

63

Анонимен

преди 5 години

ебсега тиквата ще изкара още пари като даде България на хилядите пришълци

62

Анонимен

преди 5 години

Тази статия, заедно със сълзливите статии за нещастните мигранти от снощи на този сайт, нежно ни шепне: "Бойко ни продава, Бойко ни продава, ще ни навлече 60хиляди престъпника, ще ни засели 60хиляди престъпника..." Как не загубиха телефоните, талбетите ,банковите карти, а загубиха само личните си документи? Престъпници със скрита самоличност, които уж били "нещастници бягащи от война". Престъпници с престъпни намерения, които чакат часа на силовото налагане на исляма в Европа!

61

интеграция!

преди 5 години

А,фрау Меркел-не така! Интегрирай ги! Що лекари има при емигрантите-могат да ти прережат гръкляна с един замах! Що инженери има-бомбички от нищо ще ти направят! Що шофьори има-по всички пешеходни зони ще минат! Само още футболисти за Бундестима не сте открили-ама има време и за това.Затова фрау Меркел.ние тук от Бг настояваме да им спазваш правата, да ги интегрираш и така да ни покажеш на дело как действа немската система! Не можеш? Значи тотално си се провалила! Интегрирай ги!*** заспала!

60

Star Nabor

преди 5 години

Има ЛЕСНИ РЕШЕНИЯ НА СЛОЖНИ ПРОБЛЕМИ:- Вън от ДИКАТОТОРСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, нека западните колониални държави сами да се оправят с нашествениците си от бившите им колонии/ - България и Румъния да се присъединят към ВИШЕГРАД- Истинска ОХРАНА на границите, както по мое време през 70-те години

59

Анонимен

преди 5 години

Какво става? Къде са Трансперънси Интърнешънъл? Една от евроценностите не беше ли "прозрачност? Или никога не е била? Някакви дебелаци си шепнат нещо на ухо, менкат си някакви мангизи и всичко това прилича на съвременен "ПАЗАР НА РОБИ"!

58

Анонимен

преди 5 години

Началото на края на дъртофелницата